Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Visma wordt marktleider in verzuimmanagement door overname VerzuimSignaal

Plaatsingsdatum 05-11-2019
Berichtdatum 5 november 2019

Door de krachten te bundelen met VerzuimSignaal breidt Visma zijn aanbod uit op het gebied van verzuimmanagement in Nederland. De markt voor verzuimmanagement is een zeer strategisch gebied voor Visma, aangezien het bedrijf ernaar streeft oplossingen te bieden voor werkgevers, arbodiensten, bedrijfsartsen en verzekeringsmaatschappijen.

Onderzoek van TNO (Arbobalans 2018) laat zien dat het met de gezondheid van Nederlandse werknemers over het algemeen goed gaat, maar verzuim kost werkgevers nog steeds 11,7 miljard euro per jaar. De manager speelt een cruciale rol bij het voorkomen van afwezigheid en bij het re-integreren van werknemers na een afwezigheidsperiode. Visma biedt managers de tools om dit zo goed mogelijk te doen. Samen krijgen VerzuimSignaal en Visma meer innovatiekracht om hun apps en platforms verder uit te breiden.

De overname past goed in de algemene strategie van Visma om zijn activiteiten in Nederland verder uit te breiden. Als grootste leverancier van cloudsoftware in Europa heeft Visma al een sterk portfolio in de markt voor verzuimmanagement. Met het marktleidende VerzuimSignaal wordt de positie van Visma op dit gebied verder versterkt en zal het bedrijf een nog grotere bijdrage kunnen leveren aan het verminderen van het verzuim.

VerzuimSignaal was tot nu toe onderdeel van Unit4 en levert een veilig online en mobiel samenwerkingsplatform voor iedereen die betrokken is bij verzuimmanagement.

Categorie(n) Soort > Loon-, salaris- en HRM software
Bronvermelding Visma
Internet URL Visma

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED