Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Nieuw: Power BI Connector voor AccountView!

Plaatsingsdatum 05-12-2019
Berichtdatum 5 december 2019

Davista introduceert de nieuwe Power BI Connector voor AccountView! Hiermee is het mogelijk om zelf op een eenvoudige en veilige manier de gegevens uit AccountView in te lezen in Power BI.

Inzicht creëren
Met de connector kun je zelf je eigen dashboards maken die precies die inzichten geven die je nodig hebt. Je bent zo niet langer beperkt tot de standaard rapporten die AccountView meelevert, maar je kunt alle aanwezige data visualiseren op de manier die bij jouw onderneming past.

Data combineren
Een ander voordeel is dat je data uit verschillende bronnen nu kunt combineren. Bijvoorbeeld de CRM-gegevens uit AccountView gecombineerd met de gegevens van Google Analytics. Of de financiële gegevens uit AccountView gecombineerd met de statistieken uit de webshop. Of een geconsolideerde resultatenrekening uit AccountView gecombineerd met de operationele cijfers uit een andere applicatie. Of… het voorbeeld wat je nu zelf bedenkt.

Informatie delen
Je deelt een Power BI dashboard eenvoudig met collega’s. Zo kun je de verkoopcijfers van een afdeling in een dashboard zetten, samen met de kosten geboekt op de kostenplaats van die afdeling. Je bepaalt zelf wie welke gegevens kan zien, zonder iedereen toegang te hoeven geven tot AccountView. Door meerdere databronnen te combineren in één Power BI dashboard geef je elke afdeling en medewerker de juiste hulpmiddelen om gericht actie te kunnen ondernemen!

De combinatie van AccountView en Power BI geeft je veel meer vrijheid om inzicht te creëren. Wil je de vrijheid zelf ervaren? Bekijk de online demo of vraag een gratis proefversie aan!

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Audit, dossierbeheer en data analyse, Branche > Accountantskantoren > Software advies, Branche > Financials, Soort > Financial Planning and Analysis (FP&A)
Bronvermelding Davista
Internet URL http://www.davista.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Nieuw: Power BI Connector voor SnelStart [30-11-2020]

Kant-en-klare Power BI templates [26-10-2020]

Nieuw: Power BI Connector voor AFAS [31-08-2020]

Totaaloplossing Power BI en Exact Online [28-04-2020]

Nieuw: Power BI Connector voor Twinfield [02-03-2020]


Seminar RPA en robotic accounting

Voorjaar 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software

MUIS Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED