Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Gemeente Noordoostpolder gaat voor digitale besluitvorming en duurzaam archiefbeheer met BCT

Plaatsingsdatum 05-12-2019
Berichtdatum 5 december 2019

Gemeente Noordoostpolder zet in op innovatie met het Corsa Document Management Systeem van BCT, specialist in Enterprise Information Management. Middels de inzet van verschillende modules van Corsa wordt het complete bestuurlijke besluitvormingsproces gedigitaliseerd, zodat processen tijdig en transparant worden doorlopen. Daarnaast zijn nu alle zaakdossiers inclusief metagegevens centraal beschikbaar binnen Corsa. Dit leidt ertoe dat medewerkers en bestuur efficiënt kunnen werken en de dienstverlening aan de burger en bedrijven geoptimaliseerd wordt.

Gemeente Noordoostpolder werkt sinds het voorjaar met Corsa Bestuurlijke Besluitvorming en Opvolging, waarmee een flexibel platform gerealiseerd is dat efficiënte processen en optimale informatievoorziening koppelt aan daadkrachtig besturen. Daarnaast beschikt de gemeente met Corsa Archief Assistent en Corsa RMA Adapter nu ook over doorzoekbare en duurzaam toegankelijke zaakdossiers.

André Kappert, Recordmanager bij Gemeente Noordoostpolder: “In het kader van optimalisering en digitalisering hebben wij ons bestuurlijke besluitvormingsproces onder de loep genomen. We werken toe naar een systeem waarin taken in een logische workflow door de organisatie gaan. Gebruikersvriendelijkheid en flexibiliteit staan daarbij hoog op onze wensen- en eisenlijst. Iets dat BCT in deze samenwerking zeker heeft geleverd. Ook de RMA adapter en Archief Assistent werken naar verwachting. Het is voor onze medewerkers ontzettend makkelijk dat alle werkstromen die we gekoppeld hebben aan Corsa nu bevraagbaar zijn. En daar blijft het niet bij. We verwachten ook de nodige tools en kennis aangereikt te krijgen van BCT, wanneer we in de toekomst stappen zetten om aanvullende componenten verder te digitaliseren.”

Categorie(n) Branche > Overheid en semi overheid, Soort > Kwaliteitszorg (incl. BPM en WFM), Soort > Documentbeheer en dossierbeheer
Bronvermelding BCT
Internet URL https://www.bctsoftware.com/nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Samenwerking BCT en DataMask: documenten anonimiseren door middel van Artificial Intelligence [22-06-2020]

Partnerschap BCT en RIB Software brengt geautomatiseerde factuurwerking en ERP samen in de cloud [02-03-2020]

Meerinzicht en BCT zetten in op digitale dienstverlening [04-02-2020]

Rijksuniversiteit Groningen verbetert 4 jaar op rij digitale bedrijfsvoering [28-10-2019]

Veiligheidsregio Haaglanden zet digitale stappen met BCT [02-10-2019]


Seminar RPA en robotic accounting

Voorjaar 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software

MUIS Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED