Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Signable neemt de stap naar Nederland met elektronische handtekeningen

Plaatsingsdatum 09-12-2019
Berichtdatum 9 december 2019

De grootste provider van elektronische handtekeningen in het VK, Signable, heeft in 2019 de stap genomen om in Europa zijn diensten aan te bieden. De eerste halte op deze tocht is Nederland.

De, in 2010 gestichte, organisatie heeft een groot marktaandeel in Engeland veroverd en ziet dankzij de eIDAS verordening een kans op de Europese markt. Signable kenmerkt zich door de overzichtelijke software en abonnementsvormen. Abonnementen beginnen met een prepaid pakket gevolgd door maandelijkse abonnementen.

De software van Signable werkt op desktops en mobiele devices, er is ook een tablet app verkrijgbaar in de Android en iOS app store. Momenteel biedt Signable integraties met Dropbox, Zapier, Capsule CRM, Kashflow en meer.

Categorie(n) GRC en Assuring, Standaardisatie, (open)standaarden, Branche > Accountantskantoren, Soort > ICT Beheer authenticatie en ondertekenen
Bronvermelding Signable
Internet URL https://www.signable.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Seminar RPA en robotic accounting

Najaar 2020
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software

MUIS Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED