Softwarepakketten.nl
Exact Software

Software nieuws

Exact neemt WinBooks over

Plaatsingsdatum 17-12-2019
Berichtdatum 17 december 2019

WinBooks maakt vanaf nu onderdeel uit van Exact. Gezamenlijk vormen WinBooks en Exact de grootste leverancier van administratieve software in heel België. WinBooks blijft autonoom opereren binnen de Exact Groep. De manier van verkoop, ondersteuning en ontwikkeling van de software blijven ongewijzigd.

Exact kondigt de overname van WinBooks aan, een Belgisch softwarebedrijf gespecialiseerd in boekhoud- en bedrijfsbeheeroplossingen. Exact neemt WinBooks over van zijn operationele aandeelhouders en Vectis Private Equity. Exact en WinBooks ontwikkelen innovatieve softwareoplossingen voor ondernemers en hun accountants. Met de overname van WinBooks bevestigt Exact zijn groeiambitie in de Belgische markt en zijn focus om bijkomend te investeren in Belgische kmo’s. De overname van het Belgische bedrijf laat Exact ook toe om zijn aanwezigheid aanzienlijk te vergroten in Wallonie? en Brussel, waar WinBooks traditioneel sterk staat.

De WinBooks-organisatie blijft na de overname stand-alone opereren binnen de Exact groep. Daardoor kan WinBooks zich blijven richten op het ondersteunen van zijn herverdelers in Belgie? om zo optimaal tegemoet te komen aan de noden van zijn klanten. Daarnaast behoudt WinBooks ook zijn bestaande leiderschaps- en bedrijfsstructuur, waardoor het kan blijven verder bouwen aan zijn indrukwekkende resultaten in Belgie?.

Exact gaat ook een engagement aan om zijn schouders volledig onder het netwerk van WinBooks-herverdelers te zetten. Zij spelen vandaag een cruciale rol in het succes van WinBooks en zijn klanten in Belgie?. WinBooks heeft vestigingen in Vlaanderen en Wallonie? en telt in totaal meer dan 20.000 klanten. Het bedrijf levert zijn boekhoudsoftware sinds 2000.

België als groeimarkt
Exact is sinds 1989 actief in Belgie? en lanceerde er in 2006 zijn cloud-based boekhoudoplossing Exact Online. WinBooks introduceerde de afgelopen jaren verschillende cloud-based oplossingen naast zijn gevestigde on-premise oplossingen. Zowel Exact als WinBooks beschikken vandaag over een zeer uitgebreid aanbod aan softwareoplossingen voor kmo's en hun boekhouders. Samen kunnen de twee bedrijven hun productinnovatie verder opdrijven, en nog sneller inspelen op nieuwe zakelijke en technologische trends.
 

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, ZZP'ers en klein MKB, Soort > Boekhoudsoftware
Bronvermelding Exact
Internet URL Exact

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Exact maakt nieuwe namen Unit4 Bedrijfssoftware-oplossingen bekend: Accountancy Gemak en Software Gemak [19-03-2021]

Exact legt met RGS Ready certificaat basis voor datagedreven diensten [24-07-2019]

Exact breidt aanwezigheid in de bouwsector uit met de overname van bouw7 [05-06-2019]

Exact neemt ProQuro over [02-11-2018]

SFAA, GetMonkeys en Joinson & Spice winnen Exact Cloud Award 2018/2019 [10-10-2018]


Seminar RPA en robotic accounting

29 september 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...
 AFAS Software


Visma Software


MUIS Software


RADAR Software


TecknowOnerzoeksbureau GBNED