Softwarepakketten.nl

Software nieuws

go2UBL publiceert jaarrekening 2019 in de eerste week van 2020

Plaatsingsdatum 06-01-2020
Berichtdatum 6 januari 2020

Factuurconversiepartij go2UBL publiceert in de eerste week van 2020 al de jaarrekening over 2019. Hiermee geeft go2UBL een signaal af dat een dagelijks actuele (financiele-) administratie tot gevolg heeft dat het opstellen van de jaarcijfers niet veel werkt hoeft te zijn.

Jaarrekening
Wij vinden het belangrijk om een voorbeeld te zijn voor veel van onze gebruikers. Onze doelgroep bestaat voor een groot deel uit accountants- en administratiekantoren.” Vertelt Rob Tolstra CEO van go2UBL. “Het dagelijks automatisch verwerken van je in- en verkoopfacturen geeft een opgeruimd gevoel. Wanneer je alle mogelijk koppelingen vanuit je boekhoudpakket optimaal inricht, is de jaarrekening vervolgens een fluitje van een cent”.

Intelly
go2UBL maakt gebruik van de het ERP pakket Intelly. Hiermee is go2UBL instaat alle benodigde koppelingen real-time in de administratie door te voeren. Zo wordt dagelijks de onderhandenwerk positie bepaald en geboekt alsmede de verplichtingenadministratie. Tevens worden de bankafschriften dagelijks automatisch geboekt en is de loonadministratie gekoppeld. De afschrijvingen worden wekelijks geboekt. De ingebouwde rapport-generator zorgt er voor dat het opstellen van de jaarrekening een druk op de knop is.

 

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Branche > Financials, Soort > Managementinformatie, Soort > Externe verslaggeving
Bronvermelding go2UBL
Internet URL http://www.go2ubl.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Sterk groeiend go2UBL koppelt met alles-in-een software Logic4 [13-12-2019]

Rijksoverheid slagvaardig in ontvangst en verwerking van facturen [27-11-2019]

go2UBL helpt klanten in accountancy en ondernemers met voorbereiding op eventuele Brexit [11-10-2019]

go2UBL breidt uit wegens explosieve groei: verdrievoudiging van het aantal gebruikers in twee jaar tijd [11-06-2019]

De 5 meest gehoorde fabels over e-facturatie ontkracht [14-03-2019]


Seminar RPA en robotic accounting

Najaar 2020
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...AFAS Software


Onerzoeksbureau GBNED