Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

Visma neemt Circle Software over - toonaangevende leverancier van casemanagement-oplossingen voor de publieke sector

Plaatsingsdatum 16-01-2020
Berichtdatum 16 januari 2020

Visma, een toonaangevende leverancier van bedrijfskritische software voor de private en publieke sector in Scandinavië, de Baltische staten en de Benelux, neemt Circle Software over, marktleider in cloudsoftware voor casemanagement en samenwerking voor de publieke sector.

Visma is de afgelopen jaren exponentieel gegroeid op de Nederlandse markt door diverse overnames waaronder Visma Connect, Visma Raet, ProActive, Visma Idella, PinkWeb, HR2day, Dotweb, Verzuimsignaal, PlusPort en Visma Roxit. Met de acquisitie van Circle Software zet Visma zijn uitbreiding voort in deze voor de organisatie zeer strategische regio, met nu ongeveer € 350 miljoen omzet en meer dan 2.000 werknemers, waardoor de leidende positie op de Europese markt wordt versterkt.

Circle Software is uitgegroeid tot een van de toonaangevende experts in softwareontwikkeling en -implementatie in de publieke sector in Nederland, gespecialiseerd in casemanagement- en samenwerkingsoplossingen. Circle Software zal de positie van Visma als marktleider in op eGovernment gerichte segmenten in Nederland versterken met oplossingen die bijdragen aan het verbeteren van de efficiëntie en productiviteit van overheids- en onderwijsorganisaties, en van Nederlandse burgers en studenten.

Circle Software, als onderdeel van de Visma-groep, zal blijven bestaan als een onafhankelijke entiteit, maar binnen het eerste jaar worden omgedoopt tot Visma I Circle om synergieën te behalen uit de sterke groei en merkontwikkeling van Visma op de Nederlandse markt.

Categorie(n) Branche > Overheid en semi overheid, SAAS, Cloud Computing
Bronvermelding Visma
Internet URL Visma

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Visma presenteert vandaag de rebranding van vijf van haar bedrijven [13-04-2021]

Visma bedrijven Comandi en Visionplanner bundelen krachten [25-03-2021]

Visionplanner, onderdeel van de Visma Group, neemt MLE over [06-11-2020]

Visma daagt de status quo in accountancy uit [08-10-2020]

Visma Digitaliseringsindex 2020: Hoe digitaal werkt ondernemend Nederland? [14-07-2020]


Seminar RPA en robotic accounting

29 september 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software
 

KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED