Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Meerinzicht en BCT zetten in op digitale dienstverlening

Plaatsingsdatum 04-02-2020
Berichtdatum 4 februari 2020

Meerinzicht, de ambtelijke samenwerking tussen de gemeenten Ermelo, Harderwijk en Zeewolde, kiest voor de Liber-portalen van BCT, specialist in Enterprise Information Management. Met deze portalen zet Meerinzicht stappen richting effectieve digitale dienstverlening. Ook kan het winst boeken op het gebied van efficiency en kwaliteit in het primaire werkproces van haar medewerkers.

Zaakgericht werken
Meerinzicht neemt haar mensen graag mee in de technologische ontwikkelingen. Op deze manier kwam ook de wens voor zaakgericht werken naar voren. Meerinzicht had de behoefte om haar medewerkers op een overzichtelijke en eenvoudige manier toegang tot en inzicht in informatie te bieden. De grootste eis daarbij was dat de technologie moest werken voor de gebruiker, en niet andersom. Uit een Europese aanbesteding kwam BCT als winnaar uit de bus en samen zijn beide partijen tot de optimale inrichting van het informatieplatform gekomen. De implementatie van de Liber-portalen heeft al succesvol bij gemeente Harderwijk plaatsgevonden. Gemeente Zeewolde zal naar verwachting in maart upgraden naar de nieuwste versie van de Liber-portalen en gemeente Ermelo volgt in de zomer van dit jaar. Alle drie de gemeentes werken al met het document management systeem Corsa van BCT, wat zorgt voor optimale integratiemogelijkheden met Liber.

Categorie(n) Branche > Overheid en semi overheid, Branche > Dienstverlening, Soort > Documentbeheer en dossierbeheer, Soort > Portaaltoepassingen en eCommunity software
Bronvermelding BCT
Internet URL https://www.bctsoftware.com/nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED