Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Materieelmanager wordt Tooltagger

Plaatsingsdatum 15-02-2020
Berichtdatum 14 februari 2020

Gereedschapsbeheer software Materieelmanager kent sinds begin 2020 een opvolger. Sinds 2009 is Materieelmanager een begrip op het gebied van materieelbeheer en gereedschap inspecties. Toch is de vervanging door Tooltagger een logische stap volgens Marcel Kremers, directeur van Tooltagger.com: ”Tooltagger.com is het logische vervolg op Materieelmanager. Met Tooltagger.com hadden we de vrijheid om met een schone lei te beginnen. Waar Materieelmanager met de jaren steeds meer werd ingehaald door de laatste technieken, loopt Tooltagger.com weer helemaal voorop.

Tooltagger.com is een Software as a Service (SaaS) applicatie. Hierdoor heb je met een vast laag maandtarief de beschikking over de volledige software én werk je altijd in de nieuwste versie. Tooltagger schittert in eenvoud. Waar andere aanbieders van gelijksoortige software de applicatie onnodig complex maken met uitgebreide modules, biedt Tooltagger.com een modulaire oplossing aan. Zo betaal je alleen voor de functies die je nodig hebt én wordt het systeem niet belast met onnodig veel functionaliteit die je niet gebruikt. Loop je toch vast in de applicatie? Dan staat er ook een helpdesk voor je klaar.

Administratieve ontzorging
Iedere organisatie die te maken heeft met materieelbeheer en verplichte keuringen, heeft te maken met de administratie die hier bij komt kijken. Tooltagger.com ontzorgt deze bedrijven door de administratieve processen enorm makkelijk te maken. Zo bepaal je zelf welke informatie van je materieel je allemaal vastlegt en wordt je automatisch herinnert als de vervaldatum van een gekeurd gereedschap nadert. Ook werk je makkelijk op locatie doordat je met Tooltagger.com handig de barcode op het materieel kunt scannen en direct alle belangrijke informatie van dit gereedschap ziet. Zoals de actuele status en geldigheidsdatum van je materieel. En moet er ter plekke gereedschap gekeurd worden? Dan doe je dit eenvoudig en snel via je telefoon, tablet of laptop.

Kennisplatform voor inspecties
Naast dat Tooltagger.com de processen rondom gereedschap beheer en materieel inspecties enorm versimpelt, isTooltagger.com ook hét kennisplatform worden voor de inspectie van materieel. Op dit platform wordt kennis rondom het inspecteren van gereedschap voortdurend uitgewisseld. Maar kun je als bedrijf inspectiebedrijven toegang geven tot jouw Tooltaggeromgeving om zo keuringen voor jouw organisatie uit te voeren. En andersom geven inspectiebedrijven hun klanten toegang tot het materieel dat voor hen wordt gekeurd. Zo is de iedereen altijd op de hoogte van de meest recente keuringen en de status van het materieel.

Categorie(n) Soort > Facility management, Branche > Medisch en zorg, Branche > Groothandel, Industrie en Logistiek, SAAS, Cloud Computing, Branche > Automotive, Branche > Bouw en installatie
Bronvermelding InnoPhase
Internet URL http://www.tooltagger.com

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Seminar RPA en robotic accounting

Woensdag 3 juni 2020
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software

MUIS Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED