Softwarepakketten.nl
Urios
Centralservices

Software nieuws

Lancering ClockAssist

Plaatsingsdatum 25-02-2020
Berichtdatum 24 februari 2020

Op de eerste ICT Accountancy: Practice management in een nieuw tijdperk, op woensdag 4 maart 2020 te Hoevelaken, presenteert Tom van Eijmeren, CEO en founder van ClockAssist, voor het eerst het revolutionaire softwareproduct ClockAssist.

Accountants, boekhouders en andere financiële professionals kunnen vanaf vandaag de traditionele urenregistratie links laten liggen en overstappen op volautomatische activiteitenregistratie. Installeer ClockAssist op je computer (en je telefoon) en de applicatie registreert welke activiteiten worden uitgevoerd en presenteert jou een gedetailleerd en helder gestructureerd dagoverzicht.

Met dit product benadrukt ClockAssist twee verschuivingen binnen de accountancy: van handmatig naar volautomatisch (automatisering van tijdschrijven) en van tijd naar activiteit: het gaat in de eerste plaats om wat je doet.

De privacy van gebruikers is gedurende het hele proces gewaarborgd: je hebt altijd de volledige controle over het dagoverzicht dat je indient.

Wat levert ClockAssist op?
Tijd, rust en inzicht: het controleren en eventueel aanpassen van je dagoverzicht kost je nauwelijks tijd, er is geen frustratie meer over urenregistratie en dankzij de intelligente rapportages krijgt een organisatie sturingsinformatie van onschatbare waarde.
 

 

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > Practice management software (en uren), Branche > Dienstverlening, Branche > Juridisch, ICT Innovatie
Bronvermelding ClockAssist
Internet URL http://www.clockassist.com

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED