Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Firm24 en Informer slaan de handen ineen om de ondernemers lifecycle verder te digitaliseren

Plaatsingsdatum 25-02-2020
Berichtdatum 25 februari 2020

Firm24 en Informer gaan een samenwerking aan om na de oprichting van een BV automatisch de boekhouding op te starten. Ondernemers zijn direct vanaf dag 1 dat de BV live is compliant met hun boekhouding met de software van Informer.

Keuze doe-het-zelf of uitbesteden
Digitalisering van de boekhouding staat hoog op de agenda bij de meeste ondernemers. Iedere minuut minder aan boekhouding besteden kun je in het groeien van je onderneming steken. Door de software van Informer te integreren op het platform van Firm24 hebben ondernemers direct toegang tot een online facturatiemodule én een app om de bonnetjes mee in te scannen. De software handelt de boekingen veelal automatisch af, aldus Peter Potters CCO van Informer.

De ondernemer kan aan het einde van ieder kwartaal vervolgens met één druk op de knop zijn of haar btw-aangifte zelf doen. Voor de ondernemers die liever de accountant laten meekijken heeft Firm24 haar netwerk aan partners klaarstaan in heel Nederland die tegen een vaste prijs de jaarrekeningen en aangiften verzorgen. Ondernemers hebben dus altijd een keuze tussen doe-het-zelf of uitbesteden. Dit past helemaal in de tijdsgeest van de huidige generatie ondernemers, aldus Martijn Migchelsen CEO van Firm24.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > (Elektronisch) factureren, ZZP'ers en klein MKB, Branche > Financials, Soort > Boekhoudsoftware
Bronvermelding Informer
Internet URL Informer

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED