Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Infor en Snowflake werken samen om geautomatiseerde datawarehouses te bouwen met Birst analytics- en BI-platform

Plaatsingsdatum 26-02-2020
Berichtdatum 26 februari 2020

Infor, leverancier van branchespecifieke cloudoplossingen, maakt vandaag bekend samen te werken met het Snowflake clouddataplatform om bedrijven te helpen om geautomatiseerde datawarehouses te bouwen met het Birst full-stack analytics- en BI-platform.

Birst is een geïntegreerd, end-to-end platform voor het bouwen van geautomatiseerde datawarehouses met Snowflake, waardoor er geen aparte ELT/ETL- (extract, load & transform, en extract, transform & load), datamodellering-, datavoorbereiding- en analysetools meer nodig zijn. Daarnaast biedt het Birst-platform bedrijven binnen Snowflake data governance en fijnmazige controle/beveiliging op rij- en kolomniveau, evenals auditing en ingebouwde gebruikstracking.

Gedeelde klanten kunnen de self-service datapreparatiemogelijkheden van Birst gebruiken om in Snowflake door eindgebruikers gecreëerde data te combineren met bedrijfsgegevens.

Birst en Snowflake draaien beide in AWS (Amazon Web Services), wat het verwerken en opvragen van gegevens versnelt en tegelijkertijd de noodzaak om gegevens uit Snowflake te exporteren overbodig maakt.

Het Birst cloud BI- en analytics-platform helpt organisaties om processen te begrijpen en te optimaliseren in minder tijd dan met traditionele oplossingen. Birst is gebouwd met gepatenteerde automatiserings- en machine learning-technologieën en verbindt teams en applicaties in de hele organisatie via een vertrouwd analytics-netwerk. Hierdoor beschikken organisaties over inzichten om slimmere beslissingen te nemen. Deze aanpak helpt organisaties bovendien om hun manier van werken, vaak in 90 dagen of minder, te veranderen.

Categorie(n) Branche > Groothandel, Industrie en Logistiek, Robotic (accounting), Branche > Financials, ICT Innovatie, Soort > Managementinformatie
Bronvermelding Infor en Birst
Internet URL http:// www.infor.com

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Seminar RPA en robotic accounting

Najaar 2020
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software

MUIS Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED