Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Nieuw: Power BI Connector voor Twinfield

Plaatsingsdatum 02-03-2020
Berichtdatum 2 maart 2020

Davista breidt haar koppelingsplatform uit met de nieuwe Power BI Connector voor Twinfield! Met deze connector importeer je op een eenvoudige en veilige manier de gegevens uit Twinfield in Power BI.

Inzicht creëren
Met de connector kun je zelf je eigen dashboards maken die precies de inzichten geven die je nodig hebt. Je bent zo niet langer beperkt tot de standaard rapporten die Twinfield meelevert, maar je kunt alle aanwezige data visualiseren op de manier die bij jouw onderneming past.

Data combineren
Een ander voordeel is dat je data uit verschillende bronnen nu kunt combineren. Bijvoorbeeld de omzetcijfers uit Twinfield gecombineerd met de gegevens van Google Analytics. Of de openstaande posten uit Twinfield gecombineerd met de verkooporders uit het ERP-systeem. Door de gegevens uit Twinfield te combineren met gegevens uit andere systemen, creëer je nieuwe inzichten die nu niet voorhanden zijn.

Informatie delen
Je deelt een Power BI dashboard eenvoudig met collega's. Zo kun je de omzetcijfers van een afdeling in een dashboard zetten, samen met de kosten geboekt op de kostenplaats van die afdeling. Je bepaalt zelf wie welke gegevens kan zien, zonder iedereen toegang te hoeven geven tot Twinfield. Door meerdere databronnen te combineren in één Power BI dashboard geef je elke afdeling en medewerker de juiste hulpmiddelen om gericht actie te kunnen ondernemen!

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Assuring > Data analyse , Branche > Financials, Soort > Managementinformatie
Bronvermelding Davista
Internet URL http://www.davista.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Totaaloplossing Power BI en Exact Online [28-04-2020]

Power BI Dashboard Templates [08-01-2020]

Nieuw: Power BI Connector voor AccountView! [05-12-2019]

PowerBIConnector.nl maakt importeren gemakkelijk [26-09-2019]

Microsoft is opnieuw leidend in Analytics en Business Intelligence [28-02-2018]


Seminar RPA en robotic accounting

Najaar 2020
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software

MUIS Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED