Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Partnerschap BCT en RIB Software brengt geautomatiseerde factuurwerking en ERP samen in de cloud

Plaatsingsdatum 02-03-2020
Berichtdatum 2 maart 2020

BCT, specialist in Enterprise Information Management, heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met RIB Software, een van oorsprong Duitse leverancier van cloud-oplossingen voor de bouwsector. Dit houdt in dat RIB Software zijn technologieplatform uitbreidt met de cloudgebaseerde capture-oplossing van BCT voor het eenvoudig verwerken van facturen. De capture-software van BCT wordt daarmee integraal onderdeel van het RIB-platform.

Eén allesomvattende oplossing
De bouwsector staat continu onder druk om efficiënter te werken en kosten van de bedrijfsvoering te reduceren. In de afgelopen jaren is er dan ook een forse digitaliserings- en automatiseringsslag gemaakt in deze sector. En hoewel het aantal digitale facturen toeneemt, blijkt de automatische verwerking voor veel bouwondernemingen een uitdaging. Dat komt mede door de grote verscheidenheid aan formaten waarin de facturen worden verstuurd. Door de samenwerking tussen BCT en RIB Software ontstaat één allesomvattende oplossing die ervoor zorgt dat alle factuurgegevens efficiënt en accuraat verwerkt worden.

Handmatig werk uitbannen
Eindgebruikers kunnen de facturen uploaden via het web-portaal van RIB Software. De capture-software van BCT leest automatisch de gegevens tot op regelniveau uit. Hierbij wordt een zeer hoge herkenningsgraad gerealiseerd. Vervolgens worden de gegevens terug geleverd aan de ERP-component van het platform, waardoor bijvoorbeeld de factuurinformatie kan worden gematcht met inkooporders. Tevens kunnen direct goedkeuringsprocessen opgestart worden. Het resultaat is dat veel handmatige werkzaamheden worden uitgebannen en dat de kans op fouten drastisch wordt gereduceerd.

Categorie(n) Soort > ERP, Soort > (Elektronisch) factureren, Branche > Bouw en installatie
Bronvermelding BCT
Internet URL https://www.bctsoftware.com/nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Samenwerking BCT en DataMask: documenten anonimiseren door middel van Artificial Intelligence [22-06-2020]

Meerinzicht en BCT zetten in op digitale dienstverlening [04-02-2020]

Gemeente Noordoostpolder gaat voor digitale besluitvorming en duurzaam archiefbeheer met BCT [05-12-2019]

Rijksuniversiteit Groningen verbetert 4 jaar op rij digitale bedrijfsvoering [28-10-2019]

Veiligheidsregio Haaglanden zet digitale stappen met BCT [02-10-2019]


Seminar RPA en robotic accounting

Najaar 2020
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software

MUIS Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED