Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Accountant efficienter met koppeling boekhouding en rapportagesoftware

Plaatsingsdatum 10-03-2020
Berichtdatum 10 maart 2020

Met de vernieuwde koppeling tussen Asperion (boekhoudsoftware) en Speedbooks (rapportagesoftware) kun je als accountants- of administratiekantoor nu veel efficiënter werken. Deze tijd vraagt om meer handige en slimme integraties en dit is precies wat we nu bieden met deze koppeling tussen boekhouding en rapportagetool.

Al reeds 10-jaar is er een mogelijkheid om de gegevens vanuit Asperion in te lezen in de rapportagesoftware van Speedbooks. Echter is er sinds 2010 veel veranderd. Zowel de online boekhoudsoftware van Asperion als de rapportage mogelijkheden in Speedbooks zijn flink uitgebreid. Zo ook de mogelijkheden tot een directe integratie van deze twee pakketten.

Voorheen was het mogelijk om een data export te maken uit Asperion en deze vervolgens te importeren in Speedbooks. Al met al nogal omslachtig en tijdrovend, terwijl beide software leveranciers zich focussen op het efficiënter inrichten van de werkprocessen in de accountancy sector. 

Vernieuwde koppeling
Vanaf nu is er een nieuwe koppeling beschikbaar, waarbij direct de gegevens uit de administratie worden gehaald via de nieuwe API van Asperion. Dit maakt de uitwisseling van de gegevens een stuk eenvoudiger, veiliger en bovenal véél efficiënter.
De data vanuit de online boekhouding is nu snel en automatisch beschikbaar, waardoor er met de software van Speedbooks o.a. SBR jaarrekeningen en consolidatieoverzichten kunnen worden gemaakt.
Maakt u reeds gebruik van beide softwarepakketten voor de boekhouding en rapportage? Dan kunt u direct aan de slag. Neem contact op met de helpdesk van Speedbooks voor hulp bij het maken van de directe koppeling met Asperion.

Voordelen van de nieuwe koppeling:

  • Efficiënter: volledig automatisch via API koppeling;
  • Eenvoudiger: geen down- en uploads meer;
  • Veiliger: geen databestanden meer lokaal op de PC;
  • Sneller: gegevens wordt automatisch opgehaald.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > Externe verslaggeving, SAAS, Cloud Computing
Bronvermelding Asperion
Internet URL Asperion

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED