Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

Intermediairs kunnen 40% van hun tijd besparen dankzij unieke propositie Unit4 Flex

Plaatsingsdatum 12-03-2020
Berichtdatum 12 maart 2020

Unit4 Bedrijfssoftware, leverancier van verrassend slimme oplossingen voor de accountant, de ondernemer en de grootzakelijke markt, kondigt vandaag een unieke propositie in de markt aan: Unit4 Flex. Unit4 Flex is een samenwerking tussen Unit4 Bedrijfssoftware en uitzendsoftware e-Matcher waarbij een end-to-end oplossing wordt geboden aan de flexmarkt en de uitzendbranche.

Met deze oplossing spelen Unit4 Bedrijfssoftware en e-Matcher in op een duidelijke trend in de uitzendmarkt. Intermediairs spenderen steeds meer tijd van hun werkweek aan administratie en zijn minder bezig met het werk waarvoor ze zijn aangenomen. Daarnaast gebeurt het regelmatig dat uitzendkrachten loonstrookjes krijgen die niet kloppen omdat er door intermediairs onbedoeld een verkeerde kostprijs is gekozen.

"Het uitzendwezen is complex en wordt dat steeds meer", zegt Patrick Ligthart, CEO van e-Matcher. "Een uitzendkracht die bij een aantal werkgevers werkt, heeft te maken met verschillende CAO’s, wetten en verloningen. Vroeger moest de intermediair deze verschillen tussen werkgevers handmatig doorvoeren op de loonstrook van de uitzendkracht. Unit4 Flex zorgt ervoor dat dit automatisch gaat zonder extra werk voor een intermediair."

Op deze manier helpt Unit4 Flex zowel het uitzendwezen als de uitzendkrachten. 40% van de tijd die bij intermediairs nu aan administratie verloren gaat, kan worden omgezet in commerciële tijd. Omzetstijging met de bestaande medewerkers kan niet uitblijven. Uitzendkrachten weten op hun beurt precies waar ze aan toe zijn en krijgen altijd het juiste loon.

Nooit meer een foute administratie
Beide partijen hebben een systeem ontwikkeld, waarbij niet alleen CAO’s en verloningen automatisch berekend worden, maar het systeem ook aangeeft wanneer gegevens niet kloppen. Ligthart: "Stel dat een uitzendkracht opschrijft dat hij 8 uur ergens heeft gewerkt, terwijl de intermediair 6 uur noteert, dan krijgt de uitzendkracht aan het einde van de maand een fout loonstrookje en de opdrachtgever een verkeerde factuur. Met Unit4 Flex krijgen de belanghebbenden een melding wanneer cijfers niet overeenkomen. De salarisverwerking en factuur gaan het systeem pas in nadat er overeenstemming is tussen alle partijen. Zo heb je nooit meer een foute administratie."

Categorie(n) Branche > Dienstverlening, Soort > Loon-, salaris- en HRM software
Bronvermelding Unit4
Internet URL Unit4

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Enorme groei in aantal online accorderingen en rapportages [09-11-2020]

Unit4 breidt Financial Planning and Analysis oplossing uit met nieuwe mogelijkheden op basis van AI [22-10-2020]

Unit4 kondigt next-generation ERP aan: volledig gefocust op mensgerichte organisaties [15-10-2020]

Macaw kiest Unit4 ERP [23-09-2020]

82% van de accountants denkt dat zijn diensten straks weggeautomatiseerd zijn [10-09-2020]


Seminar RPA en robotic accounting

Voorjaar 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software

MUIS Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED