Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Inkomende documenten verwerken: wat is de volgende stap? Op naar de toekomst!

Plaatsingsdatum 27-03-2020
Berichtdatum 26 maart 2020

Repeterend werk en handmatige handelingen wil je zoveel mogelijk beperken. Want daarmee haal je niet het meeste uit jezelf. Bovendien werk je zo ook niet erg efficiënt. Wat als je dit soort taken allemaal kunt automatiseren, zodat je veel meer tijd overhoudt voor werk waarvan je gelukkiger wordt en waarmee je meer waarde toevoegt voor de organisatie?

Die gedachte vormt de basis voor het (door)ontwikkelen van de oplossingen van WhiteVision. De gebruiker staat voor ons centraal: deze moet altijd eenvoudig met een systeem kunnen werken. Daarom sluiten onze oplossingen op zeer hoog niveau aan op bedrijfsprocessen. Hoe deze ook zijn georganiseerd, het gebruiksgemak blijft bestaan.

Bij het continu doorontwikkelen van onze eigen software blijft dit een cruciale factor. Benieuwd naar wat je de komende tijd van ons mag verwachten op innovatiegebied?

Het doel: géén handmatig werk, wél de controle in jouw handen

Ons SMART-OCR-systeem is slim omdat het zelflerend is. Dit betekent dat het repeterende handelingen niet alleen automatiseert. Het gaat een stap verder. Hoe? Soms komt het voor dat het systeem een document niet in één keer correct verwerkt. Als gebruiker kun je dan eenvoudig aangeven wat er verkeerd is gegaan. Het lerende vermogen van de OCR-software zorgt ervoor dat het betreffende element de volgende keer wordt verwerkt op jouw manier.

De volgende stap: wat biedt deze nieuwe generatie software?

Bij alle WhiteVision-oplossingen staat gebruiksvriendelijkheid voorop. Zo ook in deze nieuwe generatie. De gebruikersinterface wordt bijvoorbeeld nóg eenvoudiger. En in welke vorm documenten ook binnenkomen (of dit nu digitaal, elektronisch of op papier is), de software verwerkt ze allemaal op dezelfde manier.

Ook is de workflow-software nu voor alle pakketten beschikbaar, zodat je facturen als WhiteVision-gebruiker altijd vlot en efficiënt kunt fiatteren. Daarnaast kun je met het nieuwe WhiteVision-platform niet alleen inkoopfacturen, maar ook andere documenten gemakkelijk verwerken – serviceaanvragen, bijvoorbeeld. Ten slotte is het installeren van de oplossing nóg eenvoudiger geworden, ook als je van pakket wilt wisselen. Daarvoor hoef je het systeem namelijk niet meer opnieuw te installeren. Dit betekent dat je heel gemakkelijk kunt op- en afschalen. Schaal je op naar een uitgebreider pakket, dan blijft de oplossing makkelijk in gebruik: je kunt snel (zonder handleiding) aan de slag en je blijft met slechts 3 schermen werken.

Repeterende taken bij 'de vorige generatie' laten?

Met ons eigen productontwikkelteam werken wij dagelijks hard aan deze nieuwe generatie software. Zodat we jouw werk nóg efficiënter en leuker kunnen maken. Wil je hier meer over weten? Neem contact met ons op om te bespreken hoe we jou kunnen helpen bij het elimineren van repeterende werkzaamheden.

 

Categorie(n) Branche > Financials, Soort > (Elektronisch) factureren, Branche > Accountantskantoren, Soort > Documentbeheer en dossierbeheer, Branche > Overheid en semi overheid, Branche > Medisch en zorg
Bronvermelding WhiteVision
Internet URL http://www.whitevision.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Seminar RPA en robotic accounting

Najaar 2020
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software

MUIS Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED