Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Met SecureLogin betalen jouw klanten belasting met iDEAL

Plaatsingsdatum 15-04-2020
Berichtdatum 15 april 2020

Na de succesvolle pilot eind vorig jaar van de Belastingdienst, heeft SecureLogin samen met de Belastingdienst hard gewerkt om deze functionaliteit aan haar klanten beschikbaar te stellen.

De kans is groot dat je SecureLogin al kent als dé single sign-on softwareleverancier binnen de accountancy. Door de aanhoudende vraag vanuit de markt naar een klantvriendelijke manier om aangiftes te versturen, heeft SecureLogin dit beantwoord. Wel zijn ze een andere weg ingeslagen dan de traditionele portalen, met als kers op de taart het betalen van de btw via iDEAL.

A. van Brakel, directeur bij SecureLogin, is enthousiast over de gekozen strategie en deze nieuwe functionaliteit. “Wij hoorden hoeveel supportvragen een accountantskantoor krijgt over vergeten gebruikersnamen of wachtwoorden voor het klantportaal, dat was voor ons een duidelijk signaal om dit anders te doen. Daarnaast komt het overgrote deel van de ondernemers alleen voor het geven van een akkoord naar het klantportaal, terwijl het vaak een overload aan functionaliteit heeft. Wij geloven in focus op dat akkoord en daarna een snelle en makkelijke betaling, zodat die ondernemer verder kan met ondernemen.”

Klanten van SecureLogin kunnen al direct gebruikmaken van deze functionaliteit. Voor meer informatie heeft SecureLogin een speciale website gelanceerd: www.belastingbetalenmetideal.nl.


Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, ICT Innovatie, Soort > Belastingen, Juridisch en Subsidie, ZZP'ers en klein MKB
Bronvermelding SecureLogin
Internet URL http://www.securelogin.nu

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Seminar RPA en robotic accounting

Najaar 2020
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software

MUIS Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED