Softwarepakketten.nl

Software nieuws

MindBridge Ai Auditor geaccrediteerd door het ICAEW

Plaatsingsdatum 30-04-2020
Berichtdatum 30 april 2020

Wij denken dat de markt er nu klaar voor is…Het toepassen van AI en ML technologieën binnen de accountancy wereld. Met de accreditatie van de MindBridge AI Auditor software door het ‘Institute of Chartered Accountants in England and Wales’ (ICAEW) is er een duidelijk signaal afgegeven dat ook de overkoepelende organisaties binnen de accountancy branche er vertrouwen in hebben. Als Fiarin zijn wij aangesteld als de reseller voor MindBridge binnen de Benelux. Zie hieronder een nadere beschrijving van onze oplossing.

MindBridge Ai Auditor,
zorgt voor een revolutie in financiële analyses voor accountants met 's werelds eerste en enige door AI aangedreven auditplatform. Razendsnelle, op risico gerangschikte analyse van alle transacties, zonder scripting, betekent dat u meer zekerheid dan ooit tevoren kunt bieden en ook meer tijd (en waarde) aan uw klanten kan besteden.

Een uitgebreide, Risk-based aanpak ter ondersteuning van uw audit
Er zijn tal van uitdagingen met gevestigde audit praktijken. Verouderde CAAT-tools, sampling praktijken en de explosieve groei van big data vormen allemaal substantiële belemmeringen voor het opsporen van al dan niet opzettelijk afwijkingen in de financiële gegevens.

Identificeer alle risico’s in enkele seconden
Het Ai Auditor-platform vergroot uw capaciteit om fouten in de gegevens op te sporen, niet alleen door de hele gegevensset te analyseren, maar door tientallen testcriteria te vergelijken met elk gegevenspunt en u te voorzien van een weergave van elke gebruiker, leverancier en transactie, op risico, allemaal binnen enkele seconden na het inlezen van uw gegevens.

Auditing verbeteren met AI
Onze analyse voor externe auditing gaan zeer diep, en het is ongelooflijk uitgebreid. Hoewel ons platform ook de traditionele tests op basis van domeinexpertise en bedrijfsregels opgenomen heeft, is de analyse ook verder verbeterd. Statistische methoden zoals regressie en Benford's Law worden toegepast, evenals tal van machine learning-algoritmen en AI met input van de domein experts van enkele van 's werelds beste accountantskantoren.

Verbazingwekkende analyse
A/B-testen met het MindBridge Ai-klantenbestand hebben aangetoond dat wanneer AI-analyse wordt gebruikt, het platform 20 tot 900 keer meer kans heeft om fouten in de gegevens te identificeren.
Net zo belangrijk is dat Ai Auditor is ontworpen om inzichten te onthullen door middel van transparantie. Geen black-box gedachte, alle details over welke test risico hebben geïdentificeerd zijn binnen handbereik, voor elke lijn item. Onze gestroomlijnde, intuïtieve rapportages met een fantastische user experience moedigt u aan om te verkennen, te onderzoeken - precies te zien waar de risicos zich voor kunnen, en waarom.

Naast deze Ai Auditor zijn er ook oplossing voor de financiele afdelingen van het besdrijfsleven om controllers en financiele managers te ondersteunen bij hun risk assesment.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Assuring > Data analyse
Bronvermelding Fiarin
Internet URL http://www.mindbridge.ai

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Seminar RPA en robotic accounting

Najaar 2020
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software

MUIS Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED