Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

Exact introduceert de Spring 20 Release

Plaatsingsdatum 08-05-2020
Berichtdatum 8 mei 2020

Exact introduceert de Spring ’20 Release met veel nieuwe features waarmee het mkb de digitalisering binnen de organisatie naar een hoger plan kan tillen. De focus van deze release ligt op nog snellere beschikbaarheid en verwerking van belangrijke informatie die de besluitvoering ondersteunt.

Veel van de aangekondigde features stonden hoog op het verlanglijstje dat klanten indienden via de support portal van Exact. Zo maakt een van de meest aangevraagde features uit de Spring ’20 Release, de rekening-courant, het mogelijk om eenvoudig gedeelde kosten of gezamenlijke claims over te boeken van de ene naar de andere administratie. Voor bedrijven en accountants resulteert dit in tijdwinst en directe inzichten in de kosten.

Phill Robinson, CEO van softwarebedrijf Exact: “De periode waar we nu met elkaar doorheen gaan biedt voor velen van ons een ongekende uitdaging. Voor onze klanten moeten we ons richten op de zaken waarmee we ze helpen hun bedrijf door de storm heen te loodsen in een tijd waarin ze, op afstand, efficiënt met klanten en collega’s moeten communiceren en samenwerken. Met de Exact Spring ’20 Release maken we het gemakkelijker om de juiste business inzichten te verkrijgen, om zo noodzakelijke vervolgstappen te kunnen zetten. Dat ondersteunen we met gratis trainingsprogramma’s en een breed scala aan webinars waarmee we advies en begeleiding bieden rondom bijvoorbeeld cashflow management en het managen van HR-uitdagingen.

Spring '20 Release highlights
Met de Spring ’20 Release, brengt Exact innovaties op de markt die de huidige behoeften van klanten ondersteunen. Een compleet overzicht van wat er nieuw is, is hier te vinden. Enkele hoogtepunten uit de Spring '20 release zijn:

Exact Online Industry Solutions
Naast een zelfstandig werkende versie bevat Exact voor Bouw nieuwe features die volledig zijn geïntegreerd met Exact Online. Voor handels- en productiebedrijven is met de nieuwe functie ‘Inruilen’ de administratie van een omruil- of inruilvergoeding bij de aanschaf van een nieuw product heel eenvoudig geworden. Voor logistieke partijen en dienstverlenende bedrijven zijn er verbeterde projectoverzichten en extra filteropties toegevoegd die de gebruiksvriendelijkheid aanzienlijk verbeteren. Andere nieuwe functies en verbeteringen zijn gericht op het perfectioneren van de communicatie, het elimineren van fouten en betrouwbare levering. 

Exact Online voor Boekhouden
Met de nieuwste innovaties voor No hands accounting kan er meer tijd worden bespaard terwijl de kwaliteit en nauwkeurigheid van de administratieve taken verbetert. De nieuwe functies en verbeteringen van de Spring '20 Release richten zich op samenwerking doormiddel van in-contextcommunicatie, procesoptimalisaties en het bieden van betere inzichten die de besluitvorming onderbouwen. Er is bovendien een nieuwe widget die gebruikers helpt te begrijpen hoe ze het meeste uit hun Exact-oplossing kunnen halen. 

Exact Globe, Exact Synergy, Exact Financials
Met real-time links, nieuwe mobiele appfuncties zoals een chat-functionaliteit, een PEPPOL-gateway en een nieuwe versie van Exact Financials, zijn er veel updates en verbeteringen om te verkennen voor onze klanten in het middensegment van de markt. 

Meer over Exact...

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > Boekhoudsoftware, Branche > Groothandel, Industrie en Logistiek, Soort > ERP, Branche > Financials, Soort > Logistiek, SAAS, Cloud Computing
Bronvermelding Exact Software

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

De eerste Exact Spod On accountancy podcast gaat over het risico van blijven bij het oude [13-03-2021]

Exact treedt toe tot Smart Connected Supplier Network [02-03-2021]

ALTIJD inzicht in je verzonden e-facturen met Peppol [08-12-2020]

Winnaars van Exact Cloud Award 2020 zijn bekend [11-11-2020]

Exact Globe+ zet nieuwe standaard voor ERP: intuïtieve interface en fundering voor cloud en AI-oplossingen [03-11-2020]


Seminar RPA en robotic accounting

29 september 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software
 

KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED