Softwarepakketten.nl

Software nieuws

HR & payroll-leverancier Nmbrs wordt onderdeel van Visma

Plaatsingsdatum 12-05-2020
Berichtdatum 12 mei 2020

Nmbrs, een in Amsterdam gevestigde leverancier van HR- en payrollsoftware, heeft zich aangesloten bij de Visma Group. Met deze acquisitie breidt Visma zijn HR- en payroll-portfolio voor bedrijven en accountantskantoren uit en versterkt het zijn leidende positie op dit gebied.

Nmbrs, opgericht in 2007, is actief in Nederland, Zweden en Portugal. Het bedrijf heeft circa 120 medewerkers en voor zo’n 2000 klanten in de accountancysector en op de zakelijke markt worden maandelijks 920.000 verloningen gedraaid met de gelijknamige software. Elke maand verwerken 160.000 bedrijven meer dan 1 miljard euro aan veilige transacties met behulp van Nmbrs en met meer dan 100 integraties koppelen klanten moeiteloos met andere platformen.

'De samenwerking met Visma geeft ons zowel nationaal als internationaal nog meer armslag om ons platform verder uit te bouwen. Door aan te sluiten bij de stabiel groeiende Visma-familie versterken we onze betrouwbare positie voor onze klanten en medewerkers’, zegt Michiel Chevalier, oprichter en ceo van Nmbrs.

John Reynders, Country Director Visma Nederland: ‘Met de toetreding van Nmbrs tot de Visma Group vergroten we de keuzevrijheid en waarde voor onze klanten in de zakelijke markt en de accountancysector binnen ons HR- en payroll-portfolio. De visie van Nmbrs dat werknemers de best mogelijke HR-service verdienen sluit daarbij naadloos aan. Ook de ondernemersgeest en de ontwikkeling van Nmbrs voor de internationale markt past perfect bij de cultuur en visie van Visma.’

Nmbrs zet de bedrijfsactiviteiten als zelfstandige organisatie voort onder de huidige naam. Ook zijn er geen wijzigingen in het management.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Branche > Financials, Soort > Loon-, salaris- en HRM software
Bronvermelding Visma en Nmbrs
Internet URL Visma en Nmbrs

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Visma: OneStop Reporting stelt rapporten samen op basis van realtime data uit Visma.net Financials [22-04-2021]

Visionplanner, onderdeel van de Visma Group, neemt MLE over [06-11-2020]

Visma neemt Cash Software over [09-09-2020]

Visma neemt het boekhoudplatform Yuki over [04-08-2020]

Visma Digitaliseringsindex 2020: Hoe digitaal werkt ondernemend Nederland? [14-07-2020]


Seminar RPA en robotic accounting

29 september 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...AFAS Software


Onerzoeksbureau GBNED