Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

Silverfin: nieuwe kapitaalronde met de toonaangevende Europese tech-investeerder Hg

Plaatsingsdatum 10-06-2020
Berichtdatum 10 juni 2020

Vandaag kondigen we met trots onze kapitaalronde met Hg aan, een toonaangevende Europese tech-investeerder. Deze investering is een duidelijke erkenning voor het potentieel van onze technologie en ons team.

Technologie in de accounting sector stimuleren
Technologie is de drijvende kracht voor innovatie en verandering in de sector. De afgelopen maanden en de Covid-crisis hebben aangetoond waarom de accounting sector zijn digitale transformatie moet versnellen. We merken een snelle verschuiving naar werken op afstand en cloud technologieën, zodat accountants hun klanten digitaal kunnen ondersteunen, ongeacht de bedrijfsomstandigheden.

Ook voor de Covid-crisis vertelden onze klanten dat Silverfin hun kantoor efficiënter en succesvoller had gemaakt. Silverfin geeft hen gemakkelijk toegang tot de benodigde data om hun werk uit te voeren en hun klanten te adviseren. Bovendien wordt hun compliance en rapportage volledig geautomatiseerd. Tot slot geeft Silverfin hen ook de nodige tools die ze nodig hebben voor de digitale transformatie van hun kantoor en dienstverlening.

We zijn dan ook trots dat we onze klanten kunnen helpen in deze veranderende tijden en om de dienstverlening te transformeren. Maar we staan niet stil. We zijn druk bezig ons team uit te breiden en ook verder impact te maken in de sector. We zijn dus verheugd samen te werken met Hg.

 

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Tech startups, Branche > Financials, ICT Innovatie, SAAS, Cloud Computing, Soort > Externe verslaggeving
Bronvermelding Silverfin
Internet URL Silverfin

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Silverfin kondigt gratis tools aan ter ondersteuning van hun Nederlandse accountingklanten en hun cliënteel gedurende COVID-19 [25-05-2020]


Seminar RPA en robotic accounting

29 september 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED