Softwarepakketten.nl

Software nieuws

De Menken Keuken kiest Infor M3 ERP-oplossing om groei en toekomstige doelen te realiseren

Plaatsingsdatum 10-06-2020
Berichtdatum 10 juni 2020

Infor, leverancier van branchespecifieke cloudoplossingen, maakt bekend dat De Menken Keuken zijn Infor M3 ERP (enterprise resource planning) oplossing heeft gekozen om groei te ondersteunen, de efficiëntie te verhogen en de bedrijfscontinuïteit te waarborgen. De flexibele, toekomstbestendige oplossing biedt het Nederlandse familiebedrijf verbeteringen op gebieden als kwaliteitsbeheer, traceringsmogelijkheden, en magazijn-, productie- en distributiebeheer in combinatie met beter inzicht in de supply chain.

De Menken Keuken produceert een breed scala aan salades, sauzen en vleeswaren voor retail-, catering- en horecaklanten. Dit gebeurt voornamelijk onder private label. Het assortiment omvat onder andere het Albert Heijn-merk Saladespecialiteiten, carpaccio van de Vleeschmeesters en een selectie van tapenades en hummusspreads.

De Nederlandse voedselproducent ging op zoek naar een vervanger voor zijn bestaande ERP-oplossing omdat die verouderd raakte en niet meer ondersteund zou worden. Na softwareproducten van drie leveranciers geëvalueerd te hebben, vond het familiebedrijf een ideale match in Infor. Hilbert Klop, CFO van De Menken Keuken, licht toe: “Infor was een vanzelfsprekende keuze voor ons door de kennis die Infor en Infor Alfa-Beta van onze branche hebben, en vanwege ons vertrouwen in de functionaliteiten en kwaliteit van de ERP-oplossing. Zij begrepen onze behoeften en doelen en de applicatie is uitstekend in staat deze te vervullen.”

Door te standaardiseren met Infor M3 kan De Menken Keuken van de bestaande IBM AS/400-oplossing migreren naar een modern, innovatief en branchespecifiek systeem dat het bedrijf kan helpen om te gaan met uitdagingen, het beheersen van de kosten, het verminderen van handmatig werk en het verhogen van de efficiëntie.

Categorie(n) Branche > Groothandel, Industrie en Logistiek, SAAS, Cloud Computing, Soort > ERP
Bronvermelding Infor
Internet URL http://www.infor.com

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Infor CloudSuite Financials & Supply Management nu beschikbaar in de Benelux [29-06-2020]

Europa's grootste retail bloemenleverancier moderniseert ERP-omgeving om de concurrentie voor te blijven [25-06-2020]

Fetim Group kan dankzij Infor’s benchmark zijn productiviteit verbeteren [13-02-2020]

Infor en Signavio kondigen strategische samenwerking aan [24-09-2019]

Groeiend zuivelbedrijf Emmi digitaliseert met Infor [11-03-2019]


Seminar RPA en robotic accounting

Voorjaar 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software

MUIS Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED