Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

SAP introduceert vier innovaties voor de supplychain

Plaatsingsdatum 17-06-2020
Berichtdatum 17 juni 2020

SAP komt met diverse initiatieven waarmee organisaties hun supplychain kunnen versterken en verduurzamen. De innovaties moeten zorgen voor een veerkrachtigere en duurzamere bedrijfsvoering in het post-pandemietijdperk en soepelere processen bewerkstelligen. De aankondigingen zijn gedaan tijdens het jaarlijkse SAPPHIRE NOW-evenement.

Het gaat om de volgende vier initiatieven:

 1. Climate 21
  SAP gaat onder het programma Climate 21 op basis van een meerjarige roadmap samenwerken met partners voor het verankeren van duurzaamheidsstatistieken in de SAP-oplossingen. Dit helpt klanten met het analyseren en optimaliseren van de CO2-voetafdruk van hun producten en activiteiten in de hele waardeketen. Inmiddels is er met SAP Product Carbon Footprint Analytics een eerste, concrete applicatie beschikbaar.
    
 2. Industry Cloud
  SAP gaat onder de noemer Industry Cloud specifieke cloudoplossingen leveren voor afzonderlijke verticals. SAP maakt hiervoor gebruik van de technologische basis van de SAP-oplossingen uit het Business Technology Platform-portfolio. De oplossingen integreren met de bestaande SAP-suite en versnellen ontwikkeling, implementatie en integratie.    
 3. Industry 4.Now
  Onder de vlag Industry 4.Now ontwikkelt SAP innovaties voor een intelligentere supplychain. Hiermee moeten organisaties hun assets beter kunnen volgen en analyseren door de gehele waardeketen. Dit stelt klanten in staat om de voordelen van Industry 4.0 uit te breiden van een verbetering van productieprocesssen naar een geïntegreerde, bedrijfsbrede strategie.

 4. Strategie voor een geïntegreerd businessnetwerk
  SAP kondigt een strategie aan voor meer volledige zichtbaarheid, meer efficiëntie en samenwerking in alle supplychainprocessen. Daaronder vallen ook zaken als ontwerp, planning, sourcing, inkoop, productie, logistiek en asset-operaties. Door het creëren van een netwerk van intelligente ondernemingen kan SAP bedrijven helpen met een betere zichtbaarheid en samenwerking in het hele ecosysteem van de toeleveringsketen.

Categorie(n) Branche > Groothandel, Industrie en Logistiek, Soort > Inkoop, E-procurement & Purchase-to-Pay, Soort > ERP, Soort > Logistiek
Bronvermelding SAP
Internet URL SAP

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Sligro integreert site en shop met SAP Commerce Cloud [08-09-2021]

Tijdens SAPPHIRE NOW kondigde SAP innovaties aan, zoals nieuwe oplossingen gericht op duurzaamheid [03-06-2021]

SAP introduceert grootste zakelijke netwerk ter wereld [03-06-2021]

Remote legt met SAP S/4HANA basis voor megabedrijf [21-04-2021]

Noord-Brabant ontsluit bedrijfsinformatie geografisch [23-03-2021]


Seminar RPA en robotic accounting

29 september 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED