Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Europa's grootste retail bloemenleverancier moderniseert ERP-omgeving om de concurrentie voor te blijven

Plaatsingsdatum 25-06-2020
Berichtdatum 25 juni 2020

Infor, leverancier van branchespecifieke cloudsoftware, maakt bekend dat Dutch Flower Group (DFG), 's werelds grootste bloemen- en plantenhandelaar, Infor CloudSuite M3 heeft geselecteerd voor haar dochterondernemingen Bloom - Green Partners, Van Dijk Flora, SuperFlora en JZ Flowers, met als doel bedrijfsprocessen te automatiseren, het gebruik van resources te verbeteren en de algehele efficiëntie te verhogen.

De genoemde retailbedrijven van de Dutch Flower Group hadden behoefte aan een Enterprise Resource Planning (ERP) oplossing die hun bedrijfsvoering verder automatiseert en financiële en rapportageflexibiliteit biedt om de bedrijven meer agile en toekomstbestendig te maken.

Het huidige systeem dat Dutch Flower Group gebruikt, en waar het sinds begin deze eeuw mee werkt, kan het bedrijf niet ondersteunen bij het realiseren van zijn ambitie. Het opereert in een zeer competitieve markt die snel digitaliseert en te maken heeft met unieke complexiteit, zoals de grote verscheidenheid aan bloemen die beschikbaar is voor het samenstellen van boeketten. Om die reden was IT-modernisering cruciaal. Tegelijkertijd was DFG terughoudend met het implementeren van een nieuw ERP-systeem.

 

Categorie(n) Branche > Detailhandel & Horeca, Soort > ERP
Bronvermelding Infor
Internet URL Infor

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED