Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Exact Live gaat door in digitale vorm

Plaatsingsdatum 08-07-2020
Berichtdatum 7 juli 2020

Exact Live kent dit jaar in zowel Nederland als België een virtuele opzet. De Delftse softwareontwikkelaar verspreidt de online evenementen ditmaal over meerdere dagen, namelijk van 29 september tot en met 2 oktober voor Belgische bezoekers en 2 tot en met 6 november voor Nederlandse bezoekers. De digitale versies van Exact Live vervangen de real-life edities die aanvankelijk stonden gepland in Gent en Utrecht maar vanwege het coronavirus worden ze online georganiseerd.

De Nederlandse editie van Exact Live geldt als het grootste business software-evenement van de Benelux. Vorig jaar trokken ongeveer zesduizend ondernemers, accountants en Exact-partners naar de Jaarbeurs in Utrecht. De Belgische versie in Flanders Expo Gent trok meer dan zeshonderd ondernemers en accountants. Exact zet nu in op twee meerdaagse events zodat geïnteresseerden inspirerende sessies of keynotes kunnen combineren met hun reguliere werkzaamheden.

Een inclusief event
Exact kiest bewust voor een volledig online evenement. “Veiligheid en gezondheid staan voorop, daarin nemen we onze verantwoordelijkheid. We zien dat de evenementenbranche gelukkig langzaam weer een beetje kan opstarten. Maar zelfs al zou het mogelijk zijn om tegen die tijd een fysiek evenement te organiseren van de omvang van Exact Live, dan nog zijn er mensen die zich liever niet in grotere mensenmassa’s begeven. We willen niemand met lastige keuzes opzadelen en voor iedereen bereikbaar zijn”, verduidelijkt Petra Vunderink, Head Of Marketing Communications bij softwarebedrijf Exact. 

Meer informatie over Exact...

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren
Bronvermelding Exact Software

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Exact Live is terug van weggeweest! Dit jaar voor het eerst volledig virtueel, van 2 t/m 6 november 2020 [19-10-2020]

Exact werkt samen met iZettle voor efficiëntere boekhouding [02-10-2020]

Exact neemt HR-cloudsoftwareleverancier Officient over [24-09-2020]

Exact kondigt overname Unit4 Bedrijfssoftware aan [16-09-2020]

Exact lanceert nieuwe digitale medewerker met Exact RPA [28-08-2020]


Seminar RPA en robotic accounting

Voorjaar 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software

MUIS Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED