Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Appian kondigt no-code-integratie aan met het RPA-platform van Automation

Plaatsingsdatum 23-07-2020
Berichtdatum 21 juli 2020

Appian (NASDAQ: APPN) kondigt vandaag de integratie aan van Automation Anywhere, Inc.'s intelligent automation enterprise platform via Appian's Robotic Workforce Manager-oplossing. De no-code integratie stelt het Center of Excellence (COE) van een Appian-klant in staat om schaalbaarheid, zichtbaarheid, governance en controle te leveren over de robotic process automation (RPA) digitale workforce geboden door Automation Anywhere™. De oplossing verenigt ook een digitale workforce met mensen en kunstmatige intelligentie (AI) in dezelfde workflow. Dit betekent een effectievere bedrijfsautomatisering die bedrijfsprocessen versnelt, operationele kosten en fouten vermindert en uitstekende klantervaringen creëert.

Appian's Low-code Automation Platform verenigt mensen, data en systemen om complexe workflows tot 20 keer sneller te automatiseren dan de traditionele ontwikkeling. Appian Robotic Workforce Manager for Automation Anywhere's RPA-platform is voorzien van een Control Center dat data-gedreven inzichten biedt over digitale workforce activiteiten. Het Control Center volgt alle bots en geautomatiseerde processen met analyses en dashboards en maakt een gecentraliseerd beheer van digital workforce problemen en uitzonderingen mogelijk. Het Control Center stelt zakelijke gebruikers ook in staat om met meer RPA selfservice de bots en workflows te starten en te plannen, en om de juiste taken aan de juiste medewerkers toe te wijzen, waardoor de proces-SLA's worden verbeterd door middel van "human-in-control" RPA.

De Automation Planner biedt een centrale locatie voor het beheer van alle taak- en procesautomatiseringsactiviteiten. Het verzamelt en prioriteert automatiseringsverzoeken vanuit de hele onderneming en volgt en beheert alle activiteiten van aanvraag tot voltooiing. Met de Automation Planner kunnen bots en workflows worden geanalyseerd met daaruit voortvloeiende AI-aanbevelingen om de automatisering binnen de onderneming te verbeteren.

Categorie(n) Branche > Financials, GRC en Assuring, Robotic (accounting)
Bronvermelding Appian
Internet URL http://www.appian.com

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Seminar RPA en robotic accounting

Najaar 2020
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software

MUIS Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED