Softwarepakketten.nl
Urios
Centralservices

Software nieuws

Repstor Custodian gekozen door de juridische afdeling van Migros Genossenschafts Bund

Plaatsingsdatum 28-07-2020
Berichtdatum 27 juli 2020

Transform Data International kondigt met trots aan dat Repstor Custodian door de juridische afdeling van Migros Genossenschafts Bund is gekozen als oplossing voor document, e-mail en projectmanagement.

Na een succesvolle proof of concept (PoC) kwam het juridische team tot de conclusie dat Custodian for Legal voor hen de juiste oplossing is. Migros werkt al geruime tijd met Office 365 en was op zoek naar een toepassing die volledig kon worden geïntegreerd in Microsoft Outlook en Office 365, waar de juridische professionals reeds bekend mee zijn en graag mee blijven werken.

TDI zal de Custodian for Legal-oplossing voor Migros implementeren en een bulkmigratie van gegevens uitvoeren uit het legacy-systeem dat Migros tot nu toe heeft gebruikt.

In de komende weken zal TDI nauw samenwerken met de juridische afdeling van Migros om een soepele implementatie te garanderen en gebruikers training te geven, voor zover dit nog nodig is om het optimale uit de Repstor-oplossing te halen.

"We hebben erg genoten van de samenwerking met het Migros-team tijdens de PoC-periode, dat heeft het daadwerkelijke implementatieproject een vliegende start gegeven", zegt Rob Kubben, managing partner bij TDI. “Migros is een prestigieuze klant, we zijn dan ook verheugd dat ze Custodian for Legal -en Transform Data als leverancier hebben gekozen. "We kijken ernaar uit om ons bereik in de Zwitserse regio te vergroten en om meer advocatenkantoren en juridische afdelingen aldaar te ondersteunen bij hun eigen digitale transformaties," voegde hij eraan toe.

 

Categorie(n) Branche > Juridisch, Soort > Projectmanagement en -planning, Soort > Documentbeheer en dossierbeheer
Bronvermelding Transform Data International
Internet URL http://www.transformdata.eu

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED