Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

Workfront Align brengt mensen, teams en werk in lijn met de strategische doelstellingen

Plaatsingsdatum 20-08-2020
Berichtdatum 19 augustus 2020

Workfront, het work management platform voor ondernemingen, introduceert met onmiddellijke ingang Workfront Align. De nieuwe work management-toepassing maakt het bedrijven mogelijk om makkelijk heldere bedrijfsdoelen te stellen en die over te dragen, zodat werkgroepen en medewerkers gericht en in lijn met elkaar het juiste werk doen om de juiste resultaten te boeken.

Bestaande ´goal management´-software en ´Objectives and Key Results´-software (OKR) ondersteunt weliswaar van boven opgelegde projectplanningen, maar die worden dan typisch géén onderdeel van de dagelijkse, resultaatgerichte werkstromen.

Workfront Align verbindt veelsoortig werk met elkaar; maakt het mogelijk de voortgang te volgen; en biedt goed inzicht in hoe de werkgroepen en medewerkers bijdragen aan de bedrijfsdoelstellingen.

Met Align overtuigen leidinggevenden en medewerkers zichzelf van het belang van hun eigen werk voor de onderneming. Leidinggevenden kunnen hun afdelingen en werkgroepen bijstaan om koers te houden en resultaten te boeken die in lijn liggen met het grotere plan.

Met Workfront Align kunnen leidinggevenden binnen bedrijven:

  • Samenhangend communiceren van strategische doelstellingen en succescriteria, door de gehele organisatie.
  • Proactief sturen van werkgroepsleden en obstakels wegnemen, dankzij onmiddellijk inzicht in data die aangeven waar werk ontspoort of vastloopt.
  • Vertrouwen geven aan en betrokkenheid stimuleren bij elk afzonderlijk lid van het team.
  • Prestaties verbeteren door het minimaliseren van verliezen in tijd en middelen, en nutsmaximalisatie van het aanwezige talent.
  • Prestaties en het geleverde in lijn houden, voortdurend, om de juiste doelen te bereiken.

Align is onderdeel van het bedrijfsbrede Workfront work management-platform van toepassingen, waardoor hogere bedrijfsdoelstellingen direct verbonden kunnen worden met lopende en nieuwe projecten en werkstromen. Wanneer medewerkers en werkgroepen werk afronden, worden de behaalde doelen onmiddellijk bijgewerkt, voor een helder beeld van de voortgang en resultaten.

Categorie(n) Soort > Kwaliteitszorg (incl. BPM en WFM), Branche > Financials
Bronvermelding Workfront
Internet URL Workfront

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Workfront introduceert Scenario Planner, voor bedrijfsbreed work management [20-08-2020]

IDC benoemt Workfront tot marktleider Work Management [10-03-2020]


Seminar RPA en robotic accounting

29 september 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software
 

KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED