Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

Gemeente Hollands Kroon kiest 2at om Klant Informatie Systeem in te richten

Plaatsingsdatum 20-08-2020
Berichtdatum 19 augustus 2020

2at ondersteunt de gemeente Hollands Kroon deze zomer bij het optimaliseren van de bedrijfsvoering en dienstverlening. Het opzetten en inrichten van een Klant Informatie Systeem gaat hierin het grote verschil maken. Door de klantvraag centraal te stellen en informatie gebundeld en overzichtelijk in beeld te hebben, kan Hollands Kroon nog beter haar klanten *) tijd- en plaats onafhankelijk voorzien van optimale service.

Een digitale gemeente
De gemeente Hollands Kroon is een gemeente zonder een fysieke balie. Op digitaal gebied liggen ze dus al voor op andere gemeenten. Dit maakt ook dat de digitale klantreis van cruciaal belang is. Om de communicatie met klanten nog beter te laten verlopen, implementeert 2at deze zomer in een versneld traject een Klant Informatie Systeem. Het systeem zorgt voor grip op de processtappen van het afhandelen van een klantdossier en voor transparantie. Het is voor medewerkers direct duidelijk wat de status van een bepaalde aanvraag is, wie er verantwoordelijk is voor de volgende stap en geeft hen direct inzicht in de werkvoorraad. Ook klanten krijgen via een veilig webportaal eenvoudig inzicht in documenten en de status van een (aan)vraag.

Inzicht in lopende aanvragen, de bijbehorende documenten en relevante contacthistorie zorgen ervoor dat klanten vaak in het eerste contact al goed geholpen kunnen worden, ongeacht via welk kanaal de vraag binnenkomt. Daarnaast stelt het systeem de gemeente in staat om met behulp van data proactief te communiceren naar klanten. Voor de implementatie maakt 2at gebruik van het Microsoft Dynamics platform en van een eigen ontwikkelde Klant Informatie Systeem-oplossing speciaal gericht op de gemeentemarkt.

*)
Met klanten wordt de brede groep inwoners, ondernemers, instanties, leveranciers en andere stakeholders en ketenpartners bedoeld.
 

Categorie(n) Branche > Overheid en semi overheid, Soort > CRM (relatiebeheer) en Marketing , Soort > Practice management software (en uren)
Bronvermelding 2at
Internet URL 2at

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Seminar RPA en robotic accounting

29 september 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software
 

KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED