Softwarepakketten.nl
Surepay IBAN-Naam check
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Pivoton: samenwerking met Olympia moet leiden tot verdere optimalisatie en digitalisering van de bedrijfsprocessen van Olympia

Plaatsingsdatum 01-09-2020
Berichtdatum 1 september 2020

Met de succesvolle implementatie van Kentro Office bij alle 130 vestigingen van Olympia hebben Olympia en Pivoton onlangs de jarenlange samenwerking verlengd. Hiermee is een belangrijke stap gezet in de verdere optimalisatie en digitalisering van de bedrijfsprocessen van Olympia.

Met de merkbelofte ‘Olympia geeft werk betekenis’ legt Olympia focus op de unieke waarde van ieder mens en hoe die tot uitdrukking komt in zijn of haar werk. Om deze merkbelofte en de digitale strategie richting de toekomst kracht bij te zetten, heeft Olympia gekozen voor Kentro Office: De proces ondersteunende software van Pivoton voor eindgebruikers op de vestigingen. Met de implementatie van Kentro Office zijn de werkprocessen van Olympia nog efficiënter en effectiever. Door de productiviteitswinst zijn medewerkers nog meer in staat om betekenis te geven aan het werk van de kandidaten en het werken voor en met klanten.

Voor zowel Olympia als Pivoton was de implementatie van Kentro Office het ideale moment om de bestaande samenwerking te verlengen.

Kentro Office: de beste keuze
Met Kentro Office kiest Olympia ervoor medewerkers op de vestigingen maximaal te ondersteunen in hun werk. Hoe beter medewerkers met data worden geholpen en procesmatig worden ondersteund met slimme tools, hoe meer rendement dit oplevert. “Met deze oplossingen kiezen we voor een partner die samen met ons verder wil ontwikkelen.”, aldus Rogier van Hamburg, Chief Digital & Innovation Officer van Olympia.

Categorie(n) Soort > Kwaliteitszorg (incl. BPM en WFM), Branche > Dienstverlening
Bronvermelding Pivoton
Internet URL Pivoton

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

 

Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED