Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Easy Systems lanceert One version Interface Dynamics 365 Finance & Operations

Plaatsingsdatum 01-09-2020
Berichtdatum 1 september 2020

Easy Systems lanceert een nieuwe one version interface voor Dynamics 365 Finance & Operations (D365 F&O). Hiermee is Easy Systems de eerste Best of Breed softwareleverancier die de continue updates van D365 F&O ondersteunt zonder onderbrekingen.

Met deze nieuwe dienstverlening zijn D365 F&O gebruikers altijd verzekerd van een goed functionerende interface en een naadloze overgang bij een D365 update van Microsoft. Gebruikers hoeven zich hierdoor nooit meer zorgen te maken over nieuwe versies. De eerste implementatie is succesvol afgerond en de volgende Dynamics klanten staan op de planning om over te gaan op deze nieuwe manier van interfacen.

Marcel Strabbing, Delivery Manager van Easy Systems: “Deze nieuwe interface zorgt voor een stabiele omgeving waarmee we altijd klaar zijn voor nieuwe versies. Dit zorgt er onder andere voor dat er geen consultancy inzet meer nodig op het moment dat er updates vanuit Microsoft zijn. Ook zorgt het voor veel minder issues op ons service portaal. Klanten worden hier echt mee ontzorgd en zijn hierdoor klaar voor de toekomst. Een win-win voor alle partijen.”

Voor organisaties die gebruik maken van D365 F&O is Easy Systems dé partij die het hele purchase to pay proces kan ondervangen. De software van Easy Systems helpt organisaties om hun processen efficiënter, inzichtelijker en overzichtelijker te maken. Met intuïtieve en slimme software op het gebied van factuurverwerking, contractmanagement, inkoopmanagement, expense management en e-facturatie helpt Easy Systems organisaties met het optimaliseren van hun processen en het behalen van kostenvoordelen.

Categorie(n) Soort > (Elektronisch) factureren, Soort > Documentbeheer en dossierbeheer, Branche > Dienstverlening, Soort > Kwaliteitszorg (incl. BPM en WFM), Branche > Overheid en semi overheid, Branche > Financials
Bronvermelding Easy Systems
Internet URL http://www.easysystems.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Easy Systems behaalt ISO 27017 certificering voor clouddiensten [13-07-2020]

Easy Systems BV wint aanbesteding voor e-facturatie van Schiphol Real Estate [01-10-2019]

Koppeling Easy Systems - iMUIS Online voor digitale factuurverwerking [17-09-2019]

Koppeling Easy Systems - QicsTime voor elektronisch factureren [06-08-2019]

Lancering Robotic Invoicing op Overheid360 graden [27-09-2018]


Seminar RPA en robotic accounting

Voorjaar 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software

MUIS Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED