Softwarepakketten.nl
Exact Software

Software nieuws

Loket.nl en BDO: 15 jaar samen groeien

Plaatsingsdatum 13-09-2020
Berichtdatum 10 september 2020

Op vrijdag 4 september 2020 vierden Loket.nl en BDO Accountants & Adviseurs een bijzonder moment. Op het kantoor van Loket.nl aan het Reitseplein in Tilburg werd namelijk de contractverlenging door BDO ondertekend. Daarbij werd stilgestaan bij de succesvolle, langdurige samenwerking.

15 jaar geleden was BDO één van de eerste klanten van Loket.nl, een bedrijf dat complete HR- en salarisadministratie software levert. In deze jaren hebben beide partijen een grote ontwikkeling doorgemaakt naar online.

Het vertrouwen dat BDO met deze samenwerking naar Loket.nl uitspreekt is groot. ‘’Het past bij Loket.nl om samenwerkingen aan te gaan, het langdurige partnerschap dat we met BDO hebben is hier dan ook een goed voorbeeld van’’, aldus Jeroen de Heer, directievoorzitter van de Van Spaendonck Groep, waaronder Loket.nl valt.

Er is veel veranderd in die tijd: papierwerk heeft plaatsgemaakt voor online oplossingen. Geen papieren loonstroken meer, maar loonstroken die heel gemakkelijk maandelijks verschijnen in het Werknemerloket: iets dat 15 jaar geleden nog onmogelijk leek.

Ook BDO spreekt over een waardevolle samenwerking met Loket.nl. ‘’Loket.nl heeft de afgelopen 15 jaar zorg gedragen voor een kwalitatieve en kwantitatieve groei van onze salarisdienstverlening aan klanten. Door kennisdeling en samenwerking zijn wij in staat geweest om de toegevoegde waarde van onze dienstverlening voor klanten verder te vergroten’’, zegt Jeannot Evers, partner van BDO.

Om deze succesvolle samenwerking te bekronen hebben Jeroen de Heer en Erik Snels namens Loket.nl een plaquette uitgereikt aan Jeannot Evers en Niels Terpstra van BDO. Op naar meer mooie jaren van samenwerking.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > Loon-, salaris- en HRM software
Bronvermelding Loket.nl
Internet URL http://www.loket.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Loket.nl en Avans Academie gaan samenwerken [13-10-2020]

Loket.nl lanceert iDEAL betaling loonaangifte [15-09-2020]

Loket.nl viert mijlpaal: de miljoenste medewerker in de applicatie is een feit! [24-10-2019]

Loket.nl is deelnemer van Zeker-OnLine [24-08-2017]

Loket.nl en Bokkz.nl gaan per direct een strategische samenwerking aan [16-07-2014]


Seminar RPA en robotic accounting

Voorjaar 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...AFAS Software


Visma Software


MUIS Software


RADAR Software


TecknowOnerzoeksbureau GBNED