Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Het documentbeheer van vijf woningcorporaties wordt geoptimaliseerd

Plaatsingsdatum 14-09-2020
Berichtdatum 14 september 2020

SWEMP maakt vandaag bekend een contract te sluiten met DocVisie voor een nieuw documentmanagementsysteem (DMS). SWEMP, een samenwerkingsverband van de woningcorporaties Staedion, Woonbron, Eigen Haard, Mitros en Portaal, zet hiermee een toonaangevende stap in de markt. Samenwerkend op ICT-gebied, heeft SWEMP het doel om hun 250.000 huurders tegen lagere kosten nog beter van dienst te zijn.

De marktontwikkeling voor woningcorporaties
De stroom aan informatie van huurders wordt steeds meer gedigitaliseerd. Dat is cruciaal om het overzicht aan informatie van alle huurders te bewaren. Als woningcorporatie wil je er zeker van zijn dat een huurder tijdig zijn financiële documenten ontvangt. Daarnaast wil je controle houden op alle gevoelige, persoonlijke informatie van de huurders. Met Xtendis, een SaaS-oplossing, houd je de touwtjes in handen én profiteer je van digitale intelligentie.

Ook korting voor vrienden van SWEMP
In het afgesloten contract met DocVisie is vastgelegd dat corporaties die 'Vriend van SWEMP' zijn, van dezelfde voorwaarden gebruik kunnen maken als de SWEMP-corporaties. Dat betekent onder andere korting op de software en op consultancytarieven. De korting wordt hoger naarmate er meer corporaties gebruik maken van het contract. Alle woningcorporaties kunnen Vriend van SWEMP worden.

Categorie(n) Branche > Dienstverlening, Soort > Documentbeheer en dossierbeheer
Bronvermelding DocVisie
Internet URL https://www.docvisie.nl/

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Startup DocVisie helpt het MKB met optimale documentoplossingen [05-04-2019]


Seminar RPA en robotic accounting

Voorjaar 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software

MUIS Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED