Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Loket.nl lanceert iDEAL betaling loonaangifte

Plaatsingsdatum 15-09-2020
Berichtdatum 15 september 2020

Loket.nl, marktleider op het gebied van online salaris en HR voor het MKB, lanceert vandaag een nieuwe en innovatieve functionaliteit. Loket.nl maakt het, in samenwerking met de Belastingdienst, mogelijk om de loonaangifte gemakkelijk via iDEAL te voldoen.

Doordat je in Loket.nl kunt kiezen voor ‘iDEAL-betaling’ bij het loonaangiftebestand, is het betalen van deze loonaangifte net zo gemakkelijk als het doen van een online aankoop van een product of dienst. Na het selecteren van de bank en het verifiëren van de betaling, kan deze direct voldaan worden. De betaalstatus, ofwel de bevestiging van de betaling, komt hierbij ook meteen beschikbaar.

Deze mogelijkheid zorgt ervoor dat het betalen van de loonaangifte snel en foutloos gedaan kan worden. Dit bespaart kostbare tijd en zorgt er daarnaast voor dat de ondernemer geen boete riskeert voor het te laat of niet correct voldoen van de loonaangifte.

Deze functionaliteit is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Loket.nl en de Belastingdienst. De Belastingdienst heeft Loket.nl gekozen omdat dit de enige organisatie, in deze branche, is met het keurmerk Zeker-OnLine salaris. Dit keurmerk is hét bewijs van betrouwbaarheid. Loket.nl is dan ook de eerste en enige salarisapplicatie waarmee het betalen van de loonaangifte zo gemakkelijk is.

Categorie(n) Soort > Loon-, salaris- en HRM software, Branche > Accountantskantoren
Bronvermelding Loket.nl
Internet URL Loket.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED