Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Sales Hub Enterprise, de sales-CRM van groeiplatform HubSpot, is aanzienlijk verbeterd

Plaatsingsdatum 23-09-2020
Berichtdatum 23 september 2020

Sales Hub Enterprise, de sales-CRM van groeiplatform HubSpot, is aanzienlijk verbeterd, waardoor de zakelijke software nu kracht en gebruiksgemak bundelt. HubSpot wil verkoopleiders een CRM met meer controle en flexibiliteit bieden en daarom zijn aangepaste objecten en geavanceerde salesrapportage en machtigingen toegevoegd. Dankzij verbeterde functies voor verkoopbetrokkenheid en CPQ (configuratie-prijzen-offertes) kunnen teams nu meer dan ooit gemakkelijk in contact komen met potentiële klanten en snel deals sluiten.

39% van alle Nederlandse bedrijven met 50 of meer medewerkers gebruikt CRM-software. De omgang van verkoopmedewerkers met CRM's is vaak problematisch. Onderzoek door HubSpot wijst uit dat 76% van alle verkoopleiders van mening is dat het team maar een klein deel van de functies van hun CRM gebruikt. 50% van hen zegt dat hun CRM "lastig te gebruiken" is.
Wanneer een sales-CRM niet gebruiksvriendelijk is, is dat niet enkel een probleem voor verkopers. Het doet ook af aan het vermogen van het bedrijf om sterke relaties op te bouwen met klanten. Met Sales Hub Enterprise komen kracht en gebruiksgemak nu samen in een sales-CRM frontend gemaakt voor gewone gebruikers, een zakelijke backend, en een gecentraliseerde bron van geverifieerde klantgegevens.

Flexibiliteit en controle
Met de nieuwe functies biedt Sales Hub Enterprise nu een zakelijke CRM die verkoopleiders de flexibiliteit en controle geeft die ze nodig hebben om hun volledige verkoopactiviteiten in HubSpot te ontwerpen. Dankzij tools voor verkoopbetrokkenheid kunnen verkopers gemakkelijk in contact komen met potentiële klanten, ongeacht het tijdstip, de locatie of het gebruikte apparaat. Met gekoppelde CPQ-tools kunnen verkoopteams offertes naadloos omzetten in afgesloten deals.

Traditionele CRM's hebben vaak verborgen kosten. Sales Hub Enterprise biedt transparante prijzen die gebruikers meteen inzicht geven in de totale kostprijs. Verkoopmanagers kunnen een onbeperkt aantal teamleden gratis toegang geven tot de CRM. Als ze extra verkopers willen toevoegen, betalen ze een vaste maandelijkse prijs om toegang te krijgen tot alle functies van Sales Hub Enterprise. Klanten die kiezen voor Sales Hub Enterprise, kunnen erop rekenen dat ze snel waarde krijgen, dankzij de ondersteuning van het netwerk van advanced implementation-partners van HubSpot en een ruime keuze aan aanvullende apps.

Categorie(n) Soort > CRM (relatiebeheer) en Marketing
Bronvermelding HubSpot
Internet URL HubSpot

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 29 mei 2024
Seminar software voor externe- en interne rapportage, BI en (liquiditeit)planning

Financials en andere geïnteresseerden die geïnformeerd willen worden over de laatste stand van zaken en aanbod op het gebied van software voor rapportages, BI, (liquiditeits)planning en de invloed van AI.
Meer informatie.

Kleisteen

Informer Software


Bjorn Lunden



Timewriter

AFAS Software


Onerzoeksbureau GBNED