Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Met ThoughtSpot Cloud kan iedere medewerker vragen stellen, inzichten krijgen en actie ondernemen op basis van cloud-data

Plaatsingsdatum 23-09-2020
Berichtdatum 22 september 2020

ThoughtSpot, leider in search- en AI-gedreven analytics, kondigt de beschikbaarheid aan van ThoughtSpot Cloud. Dit is de eerste SaaS-oplossing die zakelijke gebruikers de flexibiliteit biedt om direct inzichten te krijgen uit data in de cloud. Met ThoughtSpot Cloud stellen organisaties medewerkers in staat om binnen enkele minuten inzichten te krijgen op basis van alle cloud-data. Hiermee kunnen bedrijven de ROI van hun cloud datawarehouses zoals Snowflake, Amazon, Redshift, Google BigQuery en Microsoft Azure Synapse, maximaliseren.

Enterprise analytics is eindelijk klaar voor de cloud
Oplossingen voor enterprise analytics bewogen zich doorgaans langzaam richting de cloud. Belemmeringen daarvoor waren de beperkte en langzaam groeiende netwerkbandbreedte, het feit dat data grotendeels ‘on premises’ bleef, fragmentatie van data in verschillende clouds en zorgen over security. Technologische verbeteringen in de afgelopen vijf jaar, met name de introductie van datawarehouses in de cloud, hebben veel van deze zorgen weggenomen. Ondanks deze ontwikkelingen blijft toegang tot data een uitdaging. Maar liefst 73% van de data wordt niet benut voor analyses. Organisaties hebben een kant-en-klare oplossing nodig die naadloos werkt met datawarehouses in de cloud, zodat alle medewerkers, van directeur tot medewerker op de werkvloer, tot op detailniveau inzicht krijgen vanuit hun hele cloud.

Voordelen en functies ThoughtSpot Cloud
ThoughtSpot Cloud is gebouwd op een uiterst schaalbare, cloud-native architectuur. Functionaliteit en voordelen zijn onder meer:

  • Managed service: Het search- en AI-gedreven analytics platform van ThoughtSpot is beschikbaar als een volledige managed service.
  • Gebruiksgemak: Ervaar binnen enkele minuten de kracht van search- en AI-gedreven analytics met minimale configuratie.
  • Gepersonaliseerde onboarding: Specifieke onboarding flows gebaseerd op functies om een ervaring op maat te creëren voor verschillende gebruikers waarmee er sneller waarde gehaald wordt uit de oplossing.
  • Search assist: Digitale assistent die nieuwe gebruikers stap-voor-stap helpt.
  • Prebuilt SpotApps: Herbruikbare low-code templates waarmee het krijgen van inzichten uit specifieke applicaties zoals Salesforce simpel en schaalbaar wordt.
  • In-database voordelen: Voer queries direct uit in high-performance, cloud datawarehouses zoals Snowflake, Amazon Redshift, Google BigQuery en Microsoft Azure Synapse.
  • Prijsmodel: Betaal alleen voor de data die wordt gebruikt en geanalyseerd, niet voor het aantal gebruikers.

Categorie(n) ICT Innovatie, Audit en data analyse, Branche > ICT bedrijven, Branche > Financials, Soort > Financial Planning and Analysis (FP&A)
Bronvermelding ThoughtSpot
Internet URL http://www.thoughtspot.com/cloud

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Seminar RPA en robotic accounting

Voorjaar 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software

MUIS Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED