Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

Exact neemt HR-cloudsoftwareleverancier Officient over

Plaatsingsdatum 24-09-2020
Berichtdatum 24 september 2020

Exact lijft de Belgische HR-cloudsoftwareleverancier Officient in. Door de overname - die volgt op de toonaangevende acquisitie van Unit4 Bedrijfssoftware van vorige week - kan Exact een breder en geïntegreerd software-aanbod leveren en geautomatiseerde HR-procesondersteuning bieden.

Alle HR-taken in één systeem
Officient maakt het mogelijk om HR-taken te beheren binnen één enkel cloudplatform. Denk aan beloningen, contracten, afwezigheid, wagenpark, beoordelingen en personeelsgegevens. Deze geïntegreerde processen zorgen ervoor dat bedrijven wendbaarder worden, omdat HR-taken efficiënt kunnen worden uitgevoerd zonder dat er ingewikkelde koppelingen tussen systemen nodig zijn.

Phill Robinson, CEO van Exact, zegt: “In de afgelopen jaren heeft Exact zijn online salaris-oplossingen uitgebreid met veel nieuwe functies. We zien echter een groeiende vraag van klanten die zoeken naar een oplossing die aan al hun HR-administratie- en procesbehoeften voldoet. Met Officient hebben we de perfecte partner gevonden om aan deze behoefte te voldoen. We zijn onder de indruk van de snelheid waarmee ze een indrukwekkend klantenbestand hebben aangetrokken. Deze overname past in onze strategie om te groeien via een combinatie van organische doorontwikkeling en de integratie van overgenomen producten. Bovendien blijven we bouwen aan onze aanwezigheid in België nadat we in december vorig jaar het Belgische boekhoud- en bedrijfsmanagementsoftwarebedrijf WinBooks overnamen.”

Michiel Bearelle, medeoprichter bij Officient: “We kijken ernaar uit om deel uit te maken van de Exact groep, want dit stelt ons in staat om te innoveren en sneller te groeien. We hebben de ambitie om de komende jaren de dominante leverancier van HR-software in de Benelux te worden, een visie die door Exact wordt gedeeld. Ons productportfolio en marktkennis, samen met de verworven marktpositie van Exact, zullen helpen om van Officient de komende jaren een nog groter succesverhaal te maken. We kijken ernaar uit om Officient te blijven leiden als oprichters samen met onze medewerkers, partners en klanten.”

Categorie(n) Soort > Loon-, salaris- en HRM software, Branche > Accountantskantoren
Bronvermelding Exact Software
Internet URL Exact Software

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

De eerste Exact Spod On accountancy podcast gaat over het risico van blijven bij het oude [13-03-2021]

Exact treedt toe tot Smart Connected Supplier Network [02-03-2021]

ALTIJD inzicht in je verzonden e-facturen met Peppol [08-12-2020]

Winnaars van Exact Cloud Award 2020 zijn bekend [11-11-2020]

Exact Globe+ zet nieuwe standaard voor ERP: intuïtieve interface en fundering voor cloud en AI-oplossingen [03-11-2020]


Seminar RPA en robotic accounting

29 september 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software
 

KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED