Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

Workforce management aanbieder Quinyx neemt AI-pioniers Widget Brain over

Plaatsingsdatum 21-10-2020
Berichtdatum 21 oktober 2020

Quinyx, wereldleider in technologie voor workforce management, heeft aangekondigd dat het Widget Brain heeft overgenomen, een organisatie die AI gebruikt om personeelsplanning te automatiseren en optimaliseren. Met de overname kunnen bestaande en nieuwe klanten van Quinyx hun personeelsplanning upgraden met de AI-gedreven technologie van Widget Brain. Hierdoor zullen de bedrijfsprestaties, naleving van arbeidswetgeving en veiligheid verder worden verbeterd, terwijl de totale personeelskosten worden verminderd.

Met de geavanceerde AI-gedreven oplossingen van Widget Brain worden automatisch roosters gemaakt die passen bij de bedrijfsdoelstellingen. Zo wordt er voldaan aan alle wet- en regelgeving, worden er hogere winstmarges gemaakt en de werknemerstevredenheid verhoogd in slechts een paar minuten.

Door de overname worden nieuwe merken zoals Facilicom en Koninklijke Vopak, toegevoegd aan het bestaande Quinyx portfolio. Gedeelde wereldwijde klanten zijn onder andere Domino's Pizza en Wello. Het wereldwijde team en de kantoren van Widget Brain worden geïntegreerd met Quinyx.

Categorie(n) Soort > Loon-, salaris- en HRM software
Bronvermelding Quinyx
Internet URL Quinyx

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Rapport van Quinyx, leider in Workforce Management (WFM) oplossingen, toont aan dat de voordelen en besparingen van het gebruik van AI-gestuurde WFM-software aanzienlijk zijn [25-02-2021]

Nieuwe AI-functies van Quinyx optimaliseren personeelsbeheer [02-02-2021]


Seminar RPA en robotic accounting

29 september 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software
 

KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED