Softwarepakketten.nl

Software nieuws

eVerbinding biedt declaratie app voor indienen elektronische declaraties

Plaatsingsdatum 20-10-2020
Berichtdatum 20 oktober 2020

Via het platform van eVerbinding is het voor medewerkers eenvoudig een elektronische declaratie in te dienen. Op deze manier worden zelfs declaraties omgezet in een e-factuur.

Met de eenvoudige app kan de medewerker gemakkelijk onkosten en kilometers declareren. Nadat de medewerker de declaratie verstuurt wordt een PDF aangemaakt met een overzicht van de declaratie en daarachter alle bijgesloten bonnetjes.
Deze declaratie wordt als inkoopfactuur afgeleverd in het Postvak IN van de organisatie op het platform van eVerbinding en daarmee ook in de gekoppelde software. Het platform is dus naast het invoeren van in- en verkoopfacturen ook te gebruiken voor interne aangelegenheden zoals declaraties van medewerkers.

Privacy
De beheerders hoeven hun medewerkers alleen maar toe te voegen aan het platform, dus niet lid te maken van de organisatie. Zodoende heeft de medewerker geen inzage in alle overige inkoop- en verkoopfacturen van de organisatie. Andersom krijgt de organisatie de declaratie pas te zien als deze ook werkelijk is ingestuurd.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, SAAS, Cloud Computing, Soort > (Elektronisch) factureren, Soort > Loon-, salaris- en HRM software
Bronvermelding eVerbinding
Internet URL eVerbinding

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED