Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Exact presenteert Autumn 20 Release

Plaatsingsdatum 02-11-2020
Berichtdatum 2 november 2020

Exact heeft vandaag tijdens Exact Live de Autumn ’20 Release gepresenteerd met verbeteringen in onder andere Exact Online Boekhouden, Exact Online voor Handel en Productie, en Exact Synergy.

Digitale stroomversnelling in het mkb
Met de Autumn ’20 Release kunnen ondernemers die met Exact werken handmatige processen en taken nog verder automatiseren en digitaliseren. Met de introductie van de no hands accounting add-on worden veel boekhoudtaken door de software overgenomen waarmee efficiëntie wordt vergroot en waardoor klanten meer grip krijgen op hun administratie en cashflow. Dit is hard nodig, nu de coronapandemie de digitalisering in het mkb in een stroomversnelling heeft gebracht. Ondernemers zijn naarstig op zoek naar middelen om hun digitaliseringsproces te versnellen, niet alleen om de crisis het hoofd te bieden maar ook om voor te sorteren op de toekomst.

Paul Ramakers, CEO bij Exact: “De bedrijven die zich vandaag het beste kunnen aanpassen aan deze uitdagende tijden, zijn de winnaars van morgen. Daarom is het voor ondernemers nog belangrijker om snel digitale stappen te zetten. We helpen het mkb daarbij door handvatten te bieden waarmee ze handmatige processen en taken verder kunnen automatiseren en digitaliseren. Want door repetitieve processen te automatiseren, blijft er meer tijd over voor het werk dat echt belangrijk is, zoals het bieden van een zo hoog mogelijk serviceniveau.”

Hieronder volgen enkele hoogtepunten uit de Autumn ’20 Release:

  • Exact Online Boekhouden: automatische inzichten en voorspellingen
    Administratieve taken staan bij veel ondernemers onderaan de to-do-lijst. Daarom biedt Exact Online Boekhouden verbeteringen die de administratieve efficiëntie bevorderen waardoor mkb’ers meer tijd overhouden voor hun kernactiviteiten. Op het gebied van no hands accounting is het nu mogelijk om de precieze status van verzonden facturen en de voorspelde betaaldatum per klant te bekijken en bij te houden. Hierdoor kunnen ondernemers knelpunten in de administratie op tijd herkennen. Op deze manier wordt snel duidelijk of er verdere actie nodig is en krijgen klanten meer grip op hun kasstromen.

    Zoals eerder genoemd, kunnen ondernemers nu de precieze status van verzonden elektronische facturen en de voorspelde betaaldatum per klant bekijken. Daarnaast kunnen klanten e-facturen ontvangen en doet het systeem automatische boekingsvoorstellen.
     
  • Exact RPA: je nieuwe digitale medewerker
    Met Exact RPA (Robotic Process Automation) hoeven ondernemers en hun medewerkers niet langer in actie te komen bij standaard handelingen die telkens opnieuw moeten worden uitgevoerd. Deze handelingen worden automatisch door deze nieuwe ‘digitale medewerker’ verwerkt in Exact Synergy. Bovendien kunnen gebruikers van Exact Synergy met Exact RPA een koppeling maken met de ERP- en CRM-systemen van Exact of externe partijen. Hiermee heeft de ondernemer alle informatiebronnen op één plek. Dit maakt dat het niet meer nodig is om meerdere systemen te raadplegen, waardoor de ondernemer sneller, betere beslissingen kan maken.
     
  • Slimmer werken voor accountants
    Ook de mobiele app Mijn[Kantoor], waarin klanten samenwerken met hun accountant, is van een update voorzien. Het is bij het verrichten van betalingen via Mijn[Kantoor] nu ook mogelijk om deelbetalingen te doen, de datum aan te passen en creditnota’s aan te maken. Verder kunnen relevante kengetallen op het gewenste moment worden vrijgegeven waardoor de klant altijd naar betrouwbare cijfers kijkt.
      
  • Exact Online voor Handel en Productie: volledig digitale orderpicking
    Exact’s voorraadbeheer app, beschikbaar voor Exact Online voor Handel en Productie, wordt uitgebreid met de mogelijkheid om orders te picken. Digitaal, dus zonder tussenkomst van papier waardoor de kans op vertraging en fouten tot een minimum beperkt wordt. Hiermee kunnen (groot)handelaren en productiebedrijven meebewegen met de groeiende vraag naar online orders, die bovendien vaak kleiner zijn of samengesteld uit een grotere range aan kleinere hoeveelheden. De pick-opdrachten kunnen zelfs vanuit huis digitaal worden klaargezet. Ideaal in deze tijd waarin thuiswerken de norm is.

Autumn '20 Release
Op de website staat een gedetailleerd overzicht van alle innovaties in de Autumn ’20 Release.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > (Elektronisch) factureren, Robotic (accounting) en AI, Soort > Boekhoudsoftware, Soort > ERP
Bronvermelding Exact Software

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED