Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Winnaars van Exact Cloud Award 2020 zijn bekend

Plaatsingsdatum 11-11-2020
Berichtdatum 9 november 2020

Ook dit jaar organiseerde Exact weer de Exact Cloud Award-verkiezing. ROI financials was de winnaar van de Cloud Award 2020/2021. De Cloud Award voor Innovatie ging dit jaar naar SFAA en Sanacount won de Cloud Award voor Samenwerking. Ook werd voor de tweede keer op rij de Crowd Award - de prijs voor het kantoor met de meeste publieksstemmen - uitgereikt. Ditmaal aan Slooten Van den Bogaart. De winnaars werden afgelopen week bekend gemaakt tijdens Exact Live - The virtual edition.

De Exact Cloud Award is dé verkiezing voor accountants- en administratiekantoren die innovatie en samenwerking met hun klanten naar grote hoogte stuwen. Ruim 300 ondernemers hebben hun accountants- of administratiekantoor genomineerd en 40 kantoren hebben de vragenlijst volledig ingevuld. In totaal brachten 2.586 mensen hun stem uit op de kantoren in de top 10.

Cloud Award 2020 voor samenwerken tot op microniveau
Tijdens de finale presenteerden de zes finalisten zich aan de vakjury en ROI financials wist hier de jury het meest te imponeren. Dit kantoor heeft een focus op data en is te herkennen aan de procesoptimalisaties die zij doorvoeren voor hun kantoor én voor hun klanten. In de eerste jaren na de eeuwwisseling, deden zij de eerste innovatieslag en in 2017 hebben zij dit wederom met succes gedaan.

Kenmerkend voor hun werkwijze is de nauwe samenwerking met hun klanten, die hen in staat stelt tot op microniveau met hen mee te denken”, stelt de jury. “De kennis die zij vergaren zetten zij niet alleen in voor bestaande klanten, maar ook voor nieuwe klanten. Al met al, de verdiende winnaar van de Cloud Award 2020/2021.”

Marco Steenstra en Simon Voorbergen reageerden namens ROI financials met veel trots. “De jury heeft het me nog moeilijk gemaakt, maar ik heb me er aardig doorheen geworsteld”, aldus Simon. “En we hebben gewoon gewonnen, wat gaaf!”

Cloud Award voor Samenwerking
Sanacount ging ervandoor met de Cloud Award voor Samenwerking. Samenwerking staat bij dit bedrijf al jaren hoog op de agenda. Het is daarom ook niet meer dan toepasselijk dat dit kantoor deze award in de wacht sleept.

Het bedrijf staat in het middelpunt van kennis, finance, sharing en hun community en ze willen waarde toevoegen voor hun klanten. Daarom werkt Sanacount samen met klanten toe naar een duurzame toekomst. “Deze manier van werken zie je terug bij de introductie van nieuwe oplossingen, die ze eerst uitproberen met een selecte groep klanten. Ook ontwikkelen ze hun eigen duurzame bedrijfsscan. De terechte winnaar van de samenwerkings-award”, concludeerde de vakjury.

Het team van Sanacount laat weten ongelooflijk trots en dankbaar te zijn. "We hebben dit samen bereikt. Op naar vele mooie samenwerkingen in de toekomst en een succesvol resultaat voor onze klanten, medewerkers en community"

Cloud Award voor Innovatie
Een waardige winnaar van de Innovatieaward 2020/2021”, stelt de jury. “SFAA is een kantoor dat zichzelf blijft vernieuwen. Het bedrijf is niet bang om te experimenteren of fouten te maken. Daar zit hun potentie”.

SFAA streeft ernaar om een zelflerende organisatie te worden en heeft daarom in 2018 de groeistrategie ‘The Rockefeller Habits’ geïmplementeerd. Deze aanpak is gebaseerd op people, strategy, execution en cash. Het idee erachter is dat elke ‘habit’ de ander versterkt.

Het bedrijf heeft duidelijke doelen en heldere beloftes die SFAA na wil komen. Dit stralen ze niet alleen intern uit, maar ook extern. En zowel naar klanten als naar prospects. Dit gebeurt mede aan de hand van de ‘Brand Promise’, wat inhoudt dat ze altijd tijdig belastingaangiftes van hun klanten doen. Zijn ze te laat? Dan betaalt SFAA de boete! Bijzonder innovatief dus.

Het kantoor met de meeste publieksstemmen
Vorig jaar werd de Crowd Award als nieuwe award geïntroduceerd voor het accountants- of administratiekantoor met de meeste publieksstemmen. Een echte publieksprijs dus. Dit jaar ging de award naar Slooten Van den Bogaart, een bedrijf dat significant meer stemmen binnen sleepte dan welk ander kantoor dan ook.

Eric van den Bogaart en Remco van Slooten waren opgetogen met hun award. “Gaaf dat iedereen gestemd heeft, maar we hebben ook echt ons best gedaan om stemmen binnen te halen. Dit is toch een stempel van goedkeuring!”

De jury van de Exact Cloud Award
Alle deelnemers werden beoordeeld door een onafhankelijke, deskundige jury. Dit jaar bestond de vakjury van de Exact Cloud Award 2020/2021 uit:

  • Marco Moling (voorzitter van de NOVAA)
  • Frans Heitling (hoofdredacteur Accountancy Vanmorgen).
  • Perry Telle (lid brancheorganisatie NOAB)
  • Menno Kooreman (manager SRA-Automatisering)
  • Henk Kenter (mede-oprichter Accountant Vast en winnaar de Cloud Award 2019/2020)
  • Martin van Vliet (Senior Commercial Product Manager, Exact)

Meer over Exact Software.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren
Bronvermelding Exact Software

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED