Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

Veldboer koel- en vrieshuis kiest voor nieuw innovatief WMS - ProductWare

Plaatsingsdatum 13-11-2020
Berichtdatum 13 november 2020

Na een succesvolle pilotperiode heeft Veldboer koel- en vrieshuis b.v. het online warehouse management systeem ProductWare in gebruik genomen, van het gelijknamige bedrijf ProductWare B.V.. Veldboer werkte lange tijd met het softwareproduct Kovri, wat de voorganger is van het nieuw ontwikkelde ProductWare. Nu Veldboer live werkt met ProductWare worden de logistieke processen volledig ondersteund. Zo is het voor Veldboer eenvoudiger om artikelvoorraden te beheren, wordt er gewerkt met EDI-berichten en werkt alles veilig online in de Cloud.

Het Koel- en Vrieshuis van Jos Veldboer, opgericht in 1984, heeft door de jaren heen de dienstverlening uitgebreid, aangepast en geoptimaliseerd. Om deze groeiende dienstverlening te ondersteunen waren zij op zoek naar een nieuw software systeem. Hoewel zij eerst dachten dat de WMS softwareoplossing van de grootste speler in de markt hier de beste oplossing voor bood, kwamen zij daar snel op terug.
Dat systeem kan wellicht heel veel, maar ik zag door de bomen het bos niet meer. Wat ik nodig heb is een eenvoudig, maar compleet systeem wat alles voor mij regelt, van eenvoudige voorraadoverzichten tot ondersteuning met scanners en een eenvoudige EDI-interface. Dit heb ik gevonden in ProductWare’, aldus Veldboer.

ProductWare B.V., gevestigd in Zaandijk, is onderdeel van de I&DT Software Groep, opgericht met als doel een innovatief en flexibel warehouse management tool te leveren als gelijknamige SaaS-dienst. ProductWare ondersteunt de informatie- en processtromen van haar klanten in de sector van producenten, importeurs, op- en overslagbedrijven, groot- en detailhandel met ICT technologie, die qua stabiliteit en innovatie tot de absolute top behoren.

Door het combineren van logistieke processen, informatiestromen en financiële stromen binnen 1 slimme, flexibele en proces ondersteunende software oplossing ontstaat de mogelijkheid om onze klant op een unieke wijze te ontzorgen.

 

Categorie(n) Branche > Groothandel, Industrie en Logistiek, Soort > Logistiek
Bronvermelding ProductWare
Internet URL ProductWare

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Seminar RPA en robotic accounting

29 september 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software
 

KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED