Softwarepakketten.nl
EXACT Software

Software nieuws

Moneybird lanceert Moneybird Plus

Plaatsingsdatum 20-11-2020
Berichtdatum 19 november 2020

Moneybird lanceert een nieuw product: Moneybird Plus. Hiermee nemen we ondernemers het werk en de zorgen over de uitbetaling van facturen uit handen. Moneybird Plus regelt het complete debiteurenbeheer voor ondernemers. Moneybird is daarmee het eerste boekhoudpakket in Nederland die een dergelijke service in-house aanbiedt. 

Ondernemers die gebruik maken van Moneybird Plus worden compleet ontzorgd op het gebied van debiteurenbeheer. Moneybird Plus betaalt de factuur binnen 48 uur uit, regelt de betaalmogelijkheden en herinneringen naar de klant. Het risico van een faillissement is ook gedekt door Moneybird. Voor de dienst vraagt het boekhoudpakket 4% van de omzet op de verkoopfacturen.

Edwin Vlieg, Moneybird-oprichter: “Uit onderzoek blijkt dat ondernemers in Nederland gemiddeld pas na 42 dagen hun factuur krijgen uitbetaald. Met Moneybird Plus hopen we ondernemers meer zekerheid te geven en eventuele zorgen rondom debiteurenbeheer weg te nemen.”

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > Boekhoudsoftware, Soort > Creditmanagement en Incasso, ZZP'ers en klein MKB
Bronvermelding Moneybird
Internet URL Moneybird

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 11 oktober 2023
Seminar RPA en robotic accounting

Robotic accounting

Robotic Process automation (RPA), Business Intelligence (BI), Artificial Intelligence (AI) in Business applicaties, Sustainability geïntegreerd in boekhoudsoftware, E-factureren en de Gids boekhoudsoftware 2023 en innovaties.
Meer informatie en aanmelden.


AFAS Software


KING Software


Gerelateerde berichten

Moneybird gaat als eerste boekhoudpakket in Nederland een geintegreerde betaalrekening en betaalpas aanbieden aan ondernemers [29-11-2022]

Moneybird lanceert boekhoudpakket met geïntegreerde betaalmethodes [24-01-2022]

Moneybird koppelt met ABN AMRO en Belgische banken via Ponto [25-02-2020]

Moneybird lanceert gratis robotic accounting [12-11-2018]

Moneybird lanceert Rabobank en ING bankkoppelingen [28-06-2018]


Onerzoeksbureau GBNED