Softwarepakketten.nl
erp software prodin
EXACT Software
VISMA
E-boekhouden

Software nieuws

Planalyse voegt data storytelling van Toucan Toco toe aan portfolio

Plaatsingsdatum 26-11-2020
Berichtdatum 26 november 2020

Planalyse, leverancier van oplossingen voor financiële planning en analytics, heeft een samenwerking gesloten met Toucan Toco, specialist in data storytelling. Door data storytelling van Toucan Toco aan het portfolio toe te voegen kunnen klanten van Planalyse nog meer waarde halen uit hun tools voor financiële planning en rapportage om organisatiebreed meer datagedreven beslissingen te kunnen nemen. De samenwerking wordt uitgerold in de Benelux, Spanje en Portugal.

Planalyse helpt bedrijven met het moderniseren van hun financiële planning en analyses en zag dat de rapporten en dashboards die geleverd worden door Enterprise Performance Management en BI oplossingen niet langer toereikend zijn. “Klanten willen niet alleen maandelijkse rapporten, maar realtime informatie, benchmarking en mobiele toegankelijkheid. Ook bleken de datavisualisaties in dashboards vaak te complex om de inzichten te krijgen die onze klanten nodig hebben”, zegt André Remmelzwaan, CEO van Planalyse.

Daarom zocht Remmelzwaan een aanvullende tool die die dit alles wel zou kunnen leveren. Dankzij de overtuiging dat data storytelling een belangrijke rol kan spelen bij het succesvol realiseren van digitale transformatie kwam hij uit bij Toucan Toco.

Visualisatie zorgt voor beter begrip van data
Het data storytelling platform van Toucan Toco wordt ingezet naast reeds in gebruik zijnde planning en rapportage toepassingen. Dit stelt organisaties in staat financiële data te combineren met andere bedrijfsdata voor het verkrijgen en communiceren van belangrijke inzichten. Daarnaast maakt de visualisatie van data in verhalen het makkelijker om de data te begrijpen. De gebruiksvriendelijke applicatie van Toucan Toco is beschikbaar via zowel desktop, tablet als smartphone, zodat op ieder moment inzichten opgevraagd kunnen worden en men direct actie kan ondernemen.

Categorie(n) Branche > Financials, Soort > Financial Planning and Analysis (FP&A)
Bronvermelding Toucan Toco en Plananalyse
Internet URL Toucan Toco en Plananalyse

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED