Softwarepakketten.nl
erp software prodin
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Minox klanten starten eenvoudig met debiteurenbeheer in Payt

Plaatsingsdatum 28-11-2020
Berichtdatum 27 november 2020

Minox kondigt vandaag de samenwerking aan met Payt. Hiermee versterkt de leverancier van online financiële bedrijfssoftware haar rijke ecosysteem voor haar klanten in het MKB, accountants en de administratiekantoren.

Payt ontzorgt ondernemers door het debiteurenbeheer te digitaliseren en automatiseren. Vanaf heden kunnen gebruikers van Minox in enkele klikken starten met Payt.

Minox streeft naar actueel financieel inzicht voor haar klanten, die hierdoor betere beslissingen kunnen nemen. Om klanten een hoogwaardige totaaloplossing te bieden, kiest het bedrijf ervoor samen te werken met andere specialisten in de markt.
Payt is onomstreden in online debiteurenbeheer. Tal van onze klanten werkte al naar tevredenheid met de reeds beschikbare Payt-koppeling. Door deze samenwerking maken wij het nog eenvoudiger voor klanten om met debiteurenbeheer aan de slag te gaan.”, aldus Hessel Kuik, CEO van Minox.

Cashflow is essentieel voor ondernemers in deze voor velen lastige tijd. Ons debiteurenbeheer helpt daarbij, maar dat kan niet zonder up-to-date administratie. Minox is daarom een ideale partner.” zegt Aziz Al-Harazi, Directeur Payt. “Verkoopfacturen worden volledig automatisch geboekt door Minox, waarna Payt de benodigde opvolging voor zijn rekening neemt. Klanten krijgen gemiddeld 30% sneller betaald en besparen tevens tot wel 50% kostbare tijd.”

Bestaande Minox-klanten kunnen direct vanuit hun administratie een Payt-account aanmaken, waarna alle benodigde informatie over de debiteuren en openstaande posten direct uitgewisseld wordt. De geautomatiseerde workflows in Payt zorgen ervoor dat elke factuur de juiste opvolging krijgt. Bovendien biedt Minox realtime bankkoppelingen met alle Nederlandse banken en is daarom in staat direct openstaande facturen af te letteren. Dit voorkomt onnodig aanmanen.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, ZZP'ers en klein MKB, Branche > Financials, Soort > Creditmanagement en Incasso, Soort > Boekhoudsoftware
Bronvermelding Minox en Payt
Internet URL Minox en Payt

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED