Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

Boekhouden met Rompslomp.nl: razendsnel bonnetjes scannen met een app door de ondernemer

Plaatsingsdatum 01-12-2020
Berichtdatum 1 december 2020

Hoe handig zou het zijn als je de bonnetjes kunt scannen met een app en dat deze automatisch in je boekhouding verwerkt worden. Zo kun je niet alleen onderweg je bonnetjes digitaliseren maar hoef je ook geen tijd meer te besteden aan het invoeren of overnemen van gegevens. Met de nieuwe scan & herken integratie met onze digitale schoenendoos boek je nu vliegensvlug je bonnetjes in.

Scan & herken integratie
Het is nu mogelijk om vanuit je Rompslomp schoenendoos al je bonnetjes geautomatiseerd te laten inboeken. Het enige wat jij hoeft te doen is even te checken of de gegevens kloppen. We hebben namelijk een integratie gemaakt met de scan en herken API van Klippa. Daarmee woorden bonnetjes automatisch gescand en herkend en wordt een bonnetje automatisch omgezet in een uitgave. Je ziet de bon die je hebt geüpload, met daaronder alle uitgave regels. De uitgave regels zijn hierbij automatisch ingevuld door de integratie. Check voor de zekerheid dus even of de bedragen, btw-tarieven en andere gegevens kloppen. Als alles klopt hoef je alleen nog op 'Maak uitgave aan' te klikken en je hebt de bon ingeboekt!

We herkennen nu automatisch meer dan 95% van alle bonnen en hebben daarmee een hoog slagingspercentage. Hierbij maakt het niet uit of er meerdere verschillende btw tarieven op de bon staan of dat een bon bestaat uit heel veel verschillende regels. Mocht de herkenning nou toch niet helemaal naar wens zijn gegaan, je kunt het document dan direct aan ons rapporteren. Zo kunnen wij de herkenning blijven verbeteren.

Waarom werken wij samen met Klippa?
We hebben de handen ineengeslagen met Klippa. Klippa is een Nederlands bedrijf en is specialist in documentherkenning en verwerking, zoals een scan & herken functie.

Klippa heeft niet alleen een hoog slagingspercentage van 95%, de verwerkingstijd van de Klippa scan en herken API ligt tussen de 0,5 en 4 seconden (op basis van het soort document). Erg snel bonnetjes scannen dus!

Het is belangrijk dat je al je kosten kunt inboeken, zelfs als de valuta anders is dan de euro. Klippa ondersteunt alle valuta van de wereld en alle talen in het westerse schrift. Zo zit er dus bijna nooit een bon tussen die niet herkend kan worden.

Ook aparte btw tarieven en meerdere factuurregels zijn een eitje voor de Klippa API. Factuurregels worden separaat herkend en ook meerdere btw tarieven worden herkend en ingevuld.

Categorie(n) ZZP'ers en klein MKB, Robotic (accounting), Soort > Boekhoudsoftware
Bronvermelding Rompslomp.nl
Internet URL Rompslomp.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Boekhoudprogramma Rompslomp.nl koppelt met alle Nederlandse banken [27-05-2020]


Seminar RPA en robotic accounting

Voorjaar 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software

MUIS Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED