Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

CreAim: Omzetbelasting en Loonaangifte betalen via iDEAL en uitbreiding Digitale Services

Plaatsingsdatum 01-12-2020
Berichtdatum 1 december 2020

Wij zijn trots met de nieuwe en innovatieve functionaliteit die wij lanceren in samenwerking met de Belastingdienst! Vanaf begin november is het mogelijk voor uw klanten om de aangiften Omzetbelasting en Loonaangifte gemakkelijk via iDEAL te betalen aan de Belastingdienst.

Na het goedkeuren van de aangifte krijgt uw klant de mogelijkheid om de aangifte via iDEAL direct te betalen aan de Belastingdienst. Middels deze functionaliteit kunnen uw klanten eenvoudig, snel, tijdig en foutloos de aangiften betalen. Uw klant kan er eventueel ook voor kiezen om de aangifte buiten Digitale Services om, op een later moment, te betalen.

En...
Aangiften schenk- en erfbelasting nu ook beschikbaar binnen Digitale Services
Het is vanaf heden ook mogelijk is om de aangiften schenk- en erfbelasting te laten accorderen door uw klanten binnen Digitale Services en vervolgens te verzenden naar de Belastingdienst.

Op dit moment werken wij aan het uitbreiden van de koppelingen met de bronapplicaties zodat wij deze aangiften geautomatiseerd kunnen ophalen. Tot de koppelingen gereed zijn is het voor u uiteraard mogelijk om de aangiften handmatig te uploaden binnen Digitale Services of gebruik te maken van de Transfer Service.
Categorie(n) Soort > Externe verslaggeving, Branche > Accountantskantoren, ZZP'ers en klein MKB
Bronvermelding CreAim
Internet URL CreAim

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 29 mei 2024
Seminar software voor externe- en interne rapportage, BI en (liquiditeit)planning

Financials en andere geïnteresseerden die geïnformeerd willen worden over de laatste stand van zaken en aanbod op het gebied van software voor rapportages, BI, (liquiditeits)planning en de invloed van AI.
Meer informatie.

Kleisteen

Informer Software


Bjorn LundenTimewriter

AFAS Software


Gerelateerde berichten

Gerechtsdeurwaarders verlengen YouSign [24-10-2019]


Onerzoeksbureau GBNED