Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Stahl beheert wereldwijde hr-processen met SAP SuccessFactors

Plaatsingsdatum 02-12-2020
Berichtdatum 2 december 2020

Het Nederlandse Stahl heeft de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in het stroomlijnen van zijn wereldwijde hr-processen, zodat medewerkers de best mogelijke ‘experience’ hebben. Voor de ondersteuning van die processen implementeerde Stahl samen met SAP-partner SOA People meerdere onderdelen van de Human Capital Management (HCM)-suite SAP SuccessFactors.

Zeker de afgelopen jaren heeft het van oorsprong Amerikaanse bedrijf uit Waalwijk een sterke groei doorgemaakt. Stahl realiseerde die groei onder andere door overnames. Zo werd in 2017 de overname afgerond van de Leather Chemicals-divisie van BASF. Door de overnames en autonome groei is Stahl nu met ongeveer 2.000 medewerkers actief in 27 landen.

Onestopshop voor medewerkers
De keuze van Stahl viel op SAP SuccessFactors. Om meerdere redenen. Zo maakt het bedrijf ook voor enterprise resource planning gebruik van SAP. Met een keuze voor SAP SuccessFactors voorkomt Stahl dubbele data-invoer. Security speelde eveneens een belangrijke rol in de keuze, en dan met name de mogelijkheid om de toegangsrechten op verschillende niveaus toe te kennen. Het systeem moet ook toegankelijk zijn voor niet-hr-medewerkers, maar dan wel met de juiste rechten.

Categorie(n) Soort > Loon-, salaris- en HRM software, Branche > Financials
Bronvermelding SAP
Internet URL SAP

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED