Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

Volgende stap voor GreenCommerce, in de vorm van GreenCommerce Apps

Plaatsingsdatum 03-12-2020
Berichtdatum 3 december 2020

De afgelopen jaren is er bij JEM-id hard gewerkt aan de voorbereidingen om van GreenCommerce een online applicatie te maken. Door online uitbreidingen als ELMO, FreshTracker en GreenXchange aan te bieden, is destijds de basis gelegd voor een online landschap. De tijd is namelijk aangebroken voor een volgende stap voor GreenCommerce, in de vorm van GreenCommerce Apps. Onlangs is de pilot van start gegaan voor de Sales App en zijn de eerste testresultaten binnengekomen welke een positief verloop voorspellen voor de rest van het traject.

Begin oktober is een vijftal AGF bedrijven gestart met de pilot om het commerciële proces via de GreenCommerce Sales App te registreren. Jeffrey van Oers van Quality Produce International (QPI) heeft de afgelopen weken intensief getest met de Sales App en is enthousiast over de eerste resultaten: “Het grootste voordeel van de Sales App is dat je de app snel kan aanroepen via je telefoon of tablet. Wanneer je contact met een klant hebt, kan je te allen tijde dagprijzen opvragen en wijzigingen real-time doorvoeren, onafhankelijk van waar je op dat moment bent. Hierdoor ben je niet meer gebonden aan je PC of bureau om zulke aanpassingen te doen, wat ons meer flexibiliteit geeft tijdens het werk.

Wat is de Sales App
De Sales App biedt verkoopmedewerkers middels een online applicatie de mogelijkheid om snel orders door te voeren, maar ook om op externe locaties orders vast te leggen en te wijzigen. Hierdoor kunnen verkoopmedewerkers altijd en overal hun commerciële activiteiten beheren; in de loods, op zakenreis of vanuit de thuiswerkplek. De Sales App is gekoppeld aan het AGF softwarepakket GreenCommerce, waardoor de commerciële activiteiten ook gewoon nog via de windows applicatie ingevoerd kunnen worden.

Categorie(n) Branche > Landbouw, tuinbouw en visserij, Branche > Groothandel, Industrie en Logistiek, Mobile computing
Bronvermelding JEM-id
Internet URL JEM-id

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

GreenCommerce sluit externe partners aan om de ideale AGF software te creeren [02-06-2020]

Optimale connectiviteit tussen AGF handelsbedrijven via FreshBabel Messenger [16-04-2020]


Seminar RPA en robotic accounting

Voorjaar 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software

MUIS Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED